Μουντιάλ 2022: Ο Χιούλμαντ δεν θέλει ξανά τουρνουά με ανάλογες συνθήκες

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Ο Χιούλμαντ δεν θέλει ξανά τουρνουά με ανάλογες συνθήκες

bet365

Οι Δανοί συνεχίζουν δυναμικά τις διαμαρτυρίες και ο Κάσπερ Χιούλμαντ τα... έχωσε για τον τρόπο που το Κατάρ πήρε το Μουντιάλ.

Η Δανία είναι από τις χώρες που δε διστάζουν να... φωνάξουν για όλα τα εξωγηπεδικά που αφορούν το Μουντιάλ. Αλλωστε, στόχος της ομάδας ήταν να φορέσουν μπλουζάκια, όπου θα ανέφεραν «Ανθρώπινα δικαιώματα για όλους», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό από τη FIFA. Μάλιστα, η ομάδα προπονήθηκε με μαύρες φανέλες, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Τη σκυτάλη πήρε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κάσπερ Χιούλμαντ, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα του πως δεν θα επαναληφθεί η διαδικασία με την οποία το Κατάρ κέρδισε το Μουντιάλ. «Δεν μου αρέσει πραγματικά η διαδικασία και ο τρόπος με τον οποίο ανατέθηκε στο Κατάρ η φιλοξενία αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ελπίζω, ότι στα διοικητικά όργανα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού θα έχουμε πιο προοδευτικούς, νέους, διαφορετικούς ανθρώπους σε μέρη όπου λαμβάνονται αποφάσεις. Ελπίζω να δούμε αυτές τις μεταρρυθμίσεις.

Μουντιάλ 2022: Με αυτόν τον «ιεραπόστολο» ξέρει να σκορπά… αγάπη και τρόμο!

Το δεύτερό μου όνειρο είναι να αποκτήσουμε περισσότερη ενσυναίσθηση, να ακούμε, αλλά και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τους άλλους ανθρώπους. Είναι ο μόνος δρόμος για να πάμε μπροστά». Μάλιστα, ο Χιούλμαντ τονισε πως η Δανία ποτέ δε σώπασε, παρά τη σκληρή στάση της FIFA «Δεν έχουμε σιωπήσει, πιστέψτε με. Υπάρχει σκληρή δουλειά στα παρασκήνια που δεν μπορείτε να δείτε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα και ελπίζουμε ότι δεν θα βρεθούμε ξανά σε αυτήν την κατάσταση».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα