Σενεγάλη: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Αλιού Σισέ και ανανέωση πριν το Μουντιάλ

Σενεγάλη: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Αλιού Σισέ και ανανέωση πριν το Μουντιάλ

Βασίλης Μπαλατσός
Σενεγάλη: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Αλιού Σισέ και ανανέωση πριν το Μουντιάλ

bet365

Η Ομοσπονδία της Σενεγάλης έδειξε την εμπιστοσύνη της στον επί επτά χρόνια προπονητή της, Αλιού Σισέ και του έδωσε νέο διετές συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές, δέκα μέρες πριν το Μουντιάλ του Κατάρ.

Μπορεί το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Σενεγάλης να επικεντρώνεται στην κατάσταση του Σαντιό Μανέ και αν θα προλάβει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αλλά η Ομοσπονδία δέκα μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ προχώρησε στην ανανέωση του Αλιού Σισέ.

Ο 46χρονος θεωρείται ως ο πιο επιτυχημένος προπονητής της εθνικής του ομάδας, καθώς οδήγησε τα Λιοντάρια στο πρώτο τους Copa Africa, ενώ υπό τις οδηγίες του η Σενεγάλη έφτασε σε δυο Παγκόσμια Κύπελλα. Η Ομοσπονδία της Σενεγάλης αντέμειψε τον Σισέ με νέο διετές συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές.

«Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Σενεγάλης ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου με τον τεχνικό της εθνικής ομάδας Αλιού Σισέ. Ο προπονητής, πρωταθλητής Αφρικής 2022, θα είναι επικεφαλής της πρώτης ομάδας μέχρι το 2024», ανέφεραν στην ενημέρωση τους οι Σενεγαλέζοι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα