Τσέφεριν: «Είμαι σίγουρος ότι το Μουντιάλ του 2030 θα διεξαχθεί στην Ισπανία και την Πορτογαλία»

Newsroom
Τσέφεριν: «Είμαι σίγουρος ότι το Μουντιάλ του 2030 θα διεξαχθεί στην Ισπανία και την Πορτογαλία»

bet365

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντρ Τσέφεριν, εξέφρασε τη σιγουριά του πως το Μουντιάλ του 2030 θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Βέβαιος για τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2030 στα γήπεδα της Ισπανίας και της Πορτογαλίας εμφανίστηκε ο Αλεξάντρ Τσέφεριν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογραφικού πρακτορείου «Reuters», ο πρόεδρος της UEFA δεν είχε την παραμικρή αμφιβολία για το ποιες θα είναι οι διοργανώτριες χώρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τονίζοντας πως η προσφορά που κατέθεσαν από κοινού οι Ισπανία και Πορτογαλία είναι η καλύτερη δυνατή.

«Είμαι σίγουρος ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 θα διεξαχθεί στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Αυτή η προσφορά είναι μια που μπορεί να κερδίσει και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε δυο χώρες που είναι παθιασμένες, που ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο και που έχουν πολύ καλές υποδομές» φέρεται να είπε ο Τσέφεριν μέσω τηλεδιάσκεψης κατά την έναρξη του διεθνούς συνεδρίου «Football Talks» στη Λισαβόνα τη Δευτέρα (5/9).

Η Ισπανία με την Πορτογαλία πάντως δεν είναι οι μοναδικές που διεκδικούν την διοργάνωση του Μουντιάλ 2030. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το Μαρόκο παρέα με τις Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο έχει καταθέσει με τη σειρά του πρόταση για τη φιλοξενία του θεσμού, ενώ άλλα Μέσα βάζουν στο παιχνίδι ακόμα και την Κίνα.

.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα