Το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο «ANT1+» και η συνδρομή των 5 ευρώ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο «ANT1+» και η συνδρομή των 5 ευρώ

bet365

Τι ισχύει για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ στη χώρα μας, ποια η συνδρομή για τον «ΑΝΤ1+», πόσα και ποια ματς θα μεταδοθούν από τον ΑΝΤ1 TV.

Tα μισά από τα παιχνίδια του προσεχούς Παγκοσμίου Κυπέλλου, δηλαδή τα 32 από τα 64, θα μεταδοθούν από τη συνδρομητική streaming πλατφόρμα του ΑΝΤ1. Τον «ΑΝΤ1 +», στον οποίο η πρόσβαση ξεκίνησε από την Τρίτη 12 Απριλίου. Αφού υπενθυμίσουμε ότι το εφετινό Παγκόσμιο Κύπελλο θα διοργανωθεί από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου στο Κατάρ (για πρώτη φορά σε χειμερινούς μήνες), αξίζει να επισημανθεί πως από τον «ΑΝΤ1+» θα μεταδοθούν όλα τα παιχνίδια. Και τα 64.

Και ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού όταν η νέα πλατφόρμα είχε βγει στον αέρα, η συνδρομή έχει οριστεί στα 4,99€/μηνιαίως για τους πρώτους τρεις μήνες, με το κόστος στη συνέχεια να διαμορφώνεται στα 7,99€, ενώ υπάρχει και δυνατότητα δωρεάν δοκιμαστικής σύνδεσης για 14 ημέρες. Το περιεχόμενο θα μεταδίδεται σε ποιότητα HD χωρίς διαφημίσεις και χρονική δέσμευση συμβολαίου ενώ οι συνδρομητές θα μπορούν να συνδεθούν στην υπηρεσία από 5 διαφορετικές συσκευές και να παρακολουθούν ταυτόχρονα σε 2 από αυτές.


Η πρόσβαση στο ΑΝΤ1+ ξεκίνησε στις 12 Απριλίου με εφαρμογές σε Smart TV (Samsung, LG, Android TV), κινητά τηλέφωνα και tablet με λειτουργικό Android & iOS, καθώς και από υπολογιστή μέσω του antennaplus.gr.

Και ειδικά ως προς τη μετάδοση των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το δελτίο Τύπου του ANT1 στις 25/5 ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο ΑΝΤ1 "στήνει κερκίδα" για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη και η καρδιά του βασιλιά των σπορ θα χτυπά μόνο εδώ! H FIFA ανέθεσε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022, για την Ελλάδα. Ακολουθώντας τις βασικές αρχές της FIFA, ο ΑΝΤ1 θα προσφέρει υψηλής ποιότητας εμπειρία στους φιλάθλους και ευρεία κάλυψη του Μουντιάλ 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Ο ΑΝΤ1, παρών στις σημαντικότερες στιγμές του παγκόσμιου αθλητισμού, θα προβάλλει, καθημερινά και δωρεάν, την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν τουλάχιστον 32 αγώνες (έναρξη, προημιτελικοί, ημιτελικοί, τελικός), ενώ και οι 64 αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 θα είναι διαθέσιμοι, ζωντανά, μέσα από τις πλατφόρμες του».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, στην πρώτη φάση των ομίλων καθημερινά θα μεταδίδονται από τον ΑΝΤ1 TV ένα ή δύο παιχνίδια (τα ματς θα διεξάγονται στις 12.00 – 15.00 – 18.00 – 21.00), ενώ πιθανότατα οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα μεταδοθούν και από τον ΑΝΤ1 ΤV και από τον «ΑΝΤ1+».

Ασφαλώς όλες οι λεπτομέρειες για το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον ΑΝΤ1 και τον «ΑΝΤ1+», δηλαδή ποια από τα παιχνίδια της πρώτης φάσης θα μεταδοθούν από τον ΑΝΤ1 TV, θα κοινοποιηθούν εν καιρώ, όταν «κλειδώσουν» τα πάντα στον προγραμματισμό του καναλιού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα