Παρί Σεν Ζερμέν: Ζήτησε τον Ζοάο Φέλιξ ο Λουίς Ενρίκε

Παρί Σεν Ζερμέν: Ζήτησε τον Ζοάο Φέλιξ ο Λουίς Ενρίκε

bet365

Μακριά από την Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως ξεδιπλώνεται το μέλλον του Ζοάο Φέλιξ και, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, πριν καν προλάβει να... ανακοινωθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λουίς Ενρίκε ζήτησε από τη διοίκηση να προχωρήσει στην αγορά του.

Θέμα χρόνου είναι η επίσημη ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Λουίς Ενρίκε. Και μπορεί το αν ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής των Παριζιάνων, Κιλιάν Μπαπέ, θα συνεχίσει σε αυτούς ή αν θα αποχαιρετήσει να είναι ακόμα ανοιχτό, αλλά ο Ισπανός κόουτς ήδη έχει καταλήξει στον δικό του εκλεκτό για την επίθεση των πρωταθλητών Γαλλίας.

Όπως αναφέρει το ισπανικό Relevo, ο Ενρίκε ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει στη μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ. Ο 53χρονος τεχνικός θα ήθελε πολύ να δουλέψει με τον 22χρονο Πορτογάλο και με βάση το ίδιο ρεπορτάζ αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Σχεδόν δεδομένα, ο Φέλιξ δεν θα συνεχίσει στην Ατλέτικο, η οποία θα ψάξει υποψήφιους αγοραστές. Η Τσέλσι με εντολή Ποκετίνο δεν θα κινηθεί για αυτόν και η Παρί αφενός είναι για εκείνον ένας ελκυστικός προορισμός ενώ αφετέρου ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον αθλητικό διευθυντή των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα