Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Λουίς Ενρίκε αναζητά διαμονή στο Παρίσι - Προ των πυλών η ανακοίνωση πρόσληψης

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Λουίς Ενρίκε αναζητά διαμονή στο Παρίσι - Προ των πυλών η ανακοίνωση πρόσληψης

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Λουίς Ενρίκε αναζητά διαμονή στο Παρίσι - Προ των πυλών η ανακοίνωση πρόσληψης

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του RMC Sport ο Λουίς Ενρίκε ψάχνει ενεργά για κατάλυμα στην περιοχή του Παρισιού όπου θα εργαστεί ως προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, έστω και αν δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Ο Λουίς Ενρίκε αναζητά σπίτι στην περιοχή του Παρισίου όσο περιμένει την επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψή του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή είναι μια λεπτομέρεια που μπορεί να είναι σημαντική καθώς στο παρελθόν, οι νεοδιορισθέντες προπονητές της PSG δεν έβρισκαν αμέσως ακίνητα στην πρωτεύουσα. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, για παράδειγμα, περίμενε περισσότερο από ένα χρόνο για να αφήσει το δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Brach Paris για να βρει το κατάλυμά του στο 8ο διαμέρισμα της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RMC Sport, ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται ήδη σε πολύ ενεργή αναζήτηση του μελλοντικού του καταλύματος. Κάνει επισκέψεις αλλά δεν έχει βρει ακόμα την κατοικία των ονείρων του. Ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο φαίνεται να προτιμάται. Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη του προσωπικού του.

Οι κτηματομεσίτες που βρίσκονται κοντά στην PSG εργάζονται και πάλι με τη μεγαλύτερη μυστικότητα για το θέμα.

Όσον αφορά στην ανακοίνωσή του από τους πρωταθλητές Γαλλίας, σύμφωνα με το AFP, ανέφερε ότι η ανακοίνωση της άφιξης του Λουίς Ενρίκε θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της 3ης Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την RMC Sport , οι παίκτες της Παρί έχουν ενημερωθεί για την επανέναρξη των προπονήσεων στις 10 Ιουλίου. Η ημερομηνία αυτή έχει αναβληθεί αρκετές φορές.

Στις αρχές Ιουνίου, στο τέλος μιας περίπλοκης σεζόν σε αθλητικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο παρά την κατάκτηση του 11ου πρωταθλήματος ρεκόρ, ο Κριστόφ Γκαλτιέ ενημερώθηκε από τη διοίκηση και τον ποδοσφαιρικό σύμβουλο Λουίς Κάμπος ότι δεν θα εκτελέσει τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, τώρα αναμένουμε την με κάθε επισημότητα έναρξη της θητείας του Ενρίκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα