Μέσι - Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίζουν οι δρόμοι τους

Μέσι - Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίζουν οι δρόμοι τους

messi_psg_sad

bet365

Η τιμωρία του Λιονέλ Μέσι έφερε και το τέλος της καριέρας του Αργεντινού σταρ στους Παριζιάνους, μιας και το καλοκαίρι οι δρόμοι τους θα χωρίσουν.

Ο Λιονέλ Μέσι τιμωρήθηκε από τη διοίκηση της Παρί, για την απόφασή του να απουσιάσει χωρίς άδεια από τις προπονήσεις για τη Σαουδική Αραβία. Ο Αργεντινός σταρ δεν μπορεί να πάρει μέρος στο πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ θα υπάρξει και χρηματικό πρόστιμο. Οι Παριζιάνοι ήταν αποφασισμένοι να βάλουν όρια, έστω κι αν αυτή η κίνηση καταλήξει σε… χωρισμό.

Όλα δείχνουν, πως το καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι θα αφήσει πίσω του την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού αυτή η τιμωρία έβαλε τέλος στις όποιες σκέψεις υπήρχαν για νέο συμβόλαιο. Μάλιστα, ο πατέρας του φέρεται να έχει μεταφέρει στους διοικούντες την ομάδα πως ο Μέσι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του. Σαουδική Αραβία, Ίντερ Μαϊάμι και Μπαρτσελόνα είναι πλέον οι τρεις επιλογές που καλείται να σκεφτεί ο Αργεντινός σταρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα