Παρί Σεν Ζερμέν: Το ταξίδι του Μέσι στην Αραβία δημιουργεί αντιπαράθεση στην PSG

Παρί Σεν Ζερμέν: Το ταξίδι του Μέσι στην Αραβία δημιουργεί αντιπαράθεση στην PSG

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Το ταξίδι του Μέσι στην Αραβία δημιουργεί αντιπαράθεση στην PSG

bet365

Ο Αργεντινός ταξίδεψε με άδεια, αλλά χωρίς να περιμένει να αλλάξει ο "σχεδιασμός" της ομάδας μετά την ήττα του Σαββάτου.

Χαμός με το ταξίδι του Λέο Μέσι στη Σαουδική Αραβία. Η εφημερίδα «L'Equipe» έκανε λόγο σήμερα, Τρίτη (02/05), για διαμάχη μετά το ταξίδι του Αργεντινού αυτή τη Δευτέρα, ενώ η ομάδα προπονούνταν στο Παρίσι. Ένα ταξίδι που δεν άρεσε στον σύλλογο, αλλά που είχε... εμπορική δικαιολογία.

Σύμφωνα με πηγές της MARCA, ο Μέσι ζήτησε από την PSG την άδεια για να μπορέσει να ταξιδέψει, αφού ήταν μια δέσμευση που δεν μπορούσε να ακυρώσει ξανά, υπολογίζοντας στο γεγονός ότι τη Δευτέρα και την Τρίτη δεν υπήρχε προπόνηση... όπως πάντα, όταν αυτή γίνεται την Κυριακή και δεν υπάρχει παιχνίδι μεταξύ της εβδομάδας. Για το λόγο αυτό, ο Λίο είχε αναβάλει ένα ταξίδι στην Ανατολή για εμπορικούς σκοπούς σε άλλη περίπτωση στο πρόσφατο παρελθόν.

Μάλιστα ο Μέσι είχε ήδη ακυρώσει αυτό το ταξίδι σε δύο προηγούμενες περιπτώσεις επειδή, όπως συνέβη και αυτή τη φορά, η Παρί υπέστη ήττες την προηγούμενη ημέρα. Η μία ήταν μετά τον αποκλεισμό στο Champions League από την Μπάγερν και η άλλη μετά από ήττα στη Ligue 1.

Όμως τώρα, σύμφωνα με τους Ισπανούς, ήταν αδύνατο να ακυρωθεί ξανά επειδή αρχίζει η εποχή των υψηλών θερμοκρασιών στην Αραβία (υπήρχαν ισχυρές εμπορικές υποχρεώσεις στη μέση, αφού ο Μέσι είναι πρεσβευτής του "brand της χώρας" της Σαουδικής Αραβίας) και δεν υπήρχε επιλογή να το αναβάλει για τρίτη φορά.

Όπως επισημαίνει η L'Equipe, η PSG άλλαξε το σχέδιό της, και ξεκίνησε προπόνηση τη Δευτέρα , μετά την ήττα, αλλά ήταν πολύ αργά, αφού ο παίκτης ήταν ήδη εκτός Γαλλίας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα