Κιλιάν Μπαπέ: Ο Γάλλος στήριξε Λουκάκου μετά τις ρατσιστικές προσβολές από οπαδούς της Γιουβέντους

Ο Ρομέλου Λουκάκου ζήτησε «ησυχία» από τους οπαδούς της Γιουβέντους

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ έδειξε την υποστήρική του στον Ρομέλου Λουκάκου μετά τις ρατσιστικές προσβολές που δέχθηκε ο Βέλγος από οπαδούς της Γιουβέντους.

Ο Ρομέλου Λουκάκου κάλεσε τη Serie A να πατάξει τον ρατσισμό, αφού δέχθηκε ύβρεις ενώ έπαιζε με την Ίντερ εναντίον της Γιουβέντους. Ο Βέλγος επιθετικός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για προκλητική συμπεριφορά, όταν κράτησε το δάχτυλο στα χείλη του λέγοντας στους οπαδούς, που του απηύθυναν ρατσιστικές ύβρεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, να σωπάσουν.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ, έδειξε την υποστήριξή του στον Βέλγο επιθετικό και απαίτησε να μπει ένα τέλος στον ρατσισμό. Αντιδρώντας στο περιστατικό, ο Μπαπέ στο Instagram story του: «2023 και ακόμα τα ίδια προβλήματα. Αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε να συνεχίσουν να συμβαίνουν. Όλοι κατά του ρατσισμού».

Ο Λουκάκου έγραψε επίσης στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μετά το περιστατικό, λέγοντας: «Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το περάσαμε το 2019... και το 2023 ξανά». Ο ίδιος κάλεσε τη Serie A να δραστηριοποιηθεί για την πάταξη των διακρίσεων. «Ελπίζω το πρωτάθλημα να λάβει πραγματικά μέτρα αυτή τη φορά, γιατί αυτό το όμορφο παιχνίδι πρέπει να το απολαμβάνουν όλοι».

mbappe

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα