Ρεν - Μαρσέιγ 0-1: Παραμένουν σε «αστεράτη» τροχιά οι Μασσαλοί

Ιάσονας Θεριός
Ρεν - Μαρσέιγ 0-1: Παραμένουν σε «αστεράτη» τροχιά οι Μασσαλοί

bet365

Σπουδαίο «διπλό» κατάφερε να πάρει η Μαρσέιγ, που επικράτησε με 1-0 της Ρεν και συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση της 2ης θέσης και της απευθείας εξόδου στο Champions League, σόκαρε τη Μονακό η Τρουά.

Με το πολύτιμο τρίποντο μπόρεσε να φύγει από την έδρα της Ρεν η Μαρσέιγ, που εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Μονακό και πλέον στρογγυλοκάθεται στη 2η θέση της Ligue 1, έχοντας αέρα τεσσάρων βαθμών από τους Μονεγάσκους. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι και στο πρώτο μέρος απείλησαν την εστία του Λόπεθ με τους Γκουιρί και Καλιμουεντό όμως να μη βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι που κατάφεραν να κάνουν στο 57' οι Μασσαλοί. Το φάουλ παίχτηκε γρήγορα, ο Ουντέρ βρήκε με παράλληλο γύρισμα τον Κολάσινατς στην καρδιά της περιοχής και ο Βόσνιος εξ επαφής πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς, με τους Ρενέ να μη βρίσκουν απάντηση στον εναπομείναντα χρόνο.

«Έσβησε» την ανατροπή του Μπεν Γεντέρ η Τρουά, «κουλούρια» για Λοριάν και Λυών

Φοβερό ματς χάρισαν Τρουά και Μονακό, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν συγκινήσεις μέχρι το τέλος αλλά να έρχονται ισόπαλες με 2-2 στην έδρα της πρώτης. Ο Κουαμέ στο 31' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά ο Μπεν Γεντέρ με δύο τέρματα στο 80ο και το 83ο λεπτό γύρισε τούμπα το ματς και πίστεψε πως χάρισε τη νίκη στους Μονεγάσκους. Τον τελευταίο λόγο ωστόσο είχε ο Ουγκμπό που με γκολ στις καθυστερήσεις έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του. Στην 3η θέση ανέβηκε η Μονακό, 19η παραμένει η Τρουά.

Η Λυών ήταν ανώτερη στην εντός έδρας δοκιμασία απέναντι στη Λοριάν, όμως η τύχη δεν της χαμογέλασε σε κανένα σημείο με την μπίλια να... κάθεται στη λευκή ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι ήταν εξ αρχής απειλητικοί, πίεσαν ως το τέλος μα δεν βρήκαν το γκολ της λύτρωσης. Στην 9η θέση συνεχίζει η Λοριάν, έναν βαθμό μακριά της βρίσκεται η Λυών.

Επιβλητική Μονπελιέ, «ανάσα» για Μπρεστ

Φοβερή ήταν η Μονπελιέ απέναντι στην Ανζέ την οποία σκόρπισε με εντός έδρας πεντάρα, έχοντας «καθαρίσει» από το ημίχρονο, για να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την εξασφάλιση της σωτηρίας. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Μπρεστ, η οποία νίκησε το Στρασβούργο με 1-0 εκτός έδρας και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Σημαντικά τρίποντα με το ίδιο σκορ μπόρεσαν να πάρουν τόσο η Ρεμς κόντρα στην Αζαξιό, όσο και η Κλερμόν στην έδρα της Τουλούζ.

Τα σημερινά (05/03) αποτελέσματα

Τρουά - Μονακό 2-2
Μονπελιέ - Ανζέ 5-0
Ρεμς - Αζαξιό 1-0
Στρασβούργο - Μπρεστ 0-1
Τουλούζ - Κλερμόν 0-1
Λυών - Λοριάν 0-0
Ρεν - Μαρσέιγ 0-1

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα