Times: «Ο Μέσι κλείνει στην Ίντερ Μαϊάμι και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του MLS»

Times: «Ο Μέσι κλείνει στην Ίντερ Μαϊάμι και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του MLS»

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ των Times η Ίντερ Μαϊάμι είναι κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι για το ερχόμενο καλοκαίρι και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του MLS.

Μια ημέρα μετά τη μεγάλη εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι κόντρα στο Μεξικό οι «Times» έριξαν... βόμβα για το μέλλον του! Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ των Times ο αρχηγός της Αργεντινής είναι έτοιμος να κλείσει στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ και να μετακομίσει στις ΗΠΑ ως ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του MLS.

Ο 35χρονος σούπερ σταρ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν και αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα των Times θα φύγει από την Ευρώπη μετά από 23 χρόνια. Το καλοκαίρι του 2000 ο 13χρονος Λίο μετακόμισε από τις ακαδημίες της Νιούελς Ολντ Μπόις στη Μασία και εν συνεχεία έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, την οποία τίμησε μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο με τη σχέση του Μπέκαμ με τον Μέσι λόγω της Adidas να είναι το «κλειδί». Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το κλαμπ του Μαϊάμι αναμένεται να αποκτήσει τους άλλοτε συμπαίκτες και φίλους του, Λουίς Σουάρες και Σεσκ Φάμπρεγκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα