Μπενζεμά: Οπαδοί της Λυών πανηγύρισαν στους δρόμους τη νίκη του στη Χρυσή Μπάλα

Μπενζεμά: Οπαδοί της Λυών πανηγύρισαν στους δρόμους τη νίκη του στη Χρυσή Μπάλα

bet365

Οι φίλοι της Λυών χάρηκαν με την ψυχή τους την απονομή της Χρυσής Μπάλας στον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον γαλλικό σύλλογο.

Η Χρυσή Μπάλα ανήκει στον Καρίμ Μπενζεμά και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν υπάρχει κανείς να αμφισβητήσει την αξία αυτής της νίκης.

Ο Γάλλος στράικερ δικαιώθηκε για την υπομονή του στη «σκιά» του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ και με την εκτόξευσή του ως ηγέτης της Ρεάλ την τελευταία τετραετία, σφράγισε τη «μαγική» περσινή σεζόν του με τον βαρύτιμο τίτλο του «France Football» στα 35 του χρόνια. Εξέλιξη για την οποία χάρηκαν οι περισσότεροι ουδέτεροι φίλαθλοι και φυσικά, οι φίλοι της Λυών.

Εκατοντάδες οπαδοί των Λιονέ βγήκαν στους δρόμους και πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη βράβευση του δικού τους Καρίμ, ο οποίος άρχισε την καριέρα του από την Ακαδημία του κλαμπ και έπαιξε για τέσσερα χρόνια στην πρώτη ομάδα, σκοράροντας συνολικά 66 γκολ και μοιράζοντας 27 ασίστ σε 148 συμμετοχές.

Μαζί τους κέρδισε τέσσερα πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Γαλλίας και τέσσερα Σούπερ Καπ, όντας ένα από τα μέλη της «χρυσής» Λυών των '00s.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα