Ναντ - Μπρέστ 4-1: Ξέσπασε και έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί επτά παιχνιδιών

Βασίλης Μπαλατσός
Ναντ - Μπρέστ 4-1: Ξέσπασε και έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί επτά παιχνιδιών

bet365

H Ναντ συνέτριψε με 4-1 τη Μπρεστ, πανηγύρισε νίκη μετά από αρνητικό σερί επτά παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις και ξεκόλλησε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Νίκη «οξυγόνο» για τη Ναντ. Τα Καναρίνια μετά από έξι αγωνιστικές της Ligue 1 πανηγύρισαν το δεύτερο τους τρίποντο, καθώς επικράτησαν με 4-1 της Μπρεστ και «έσπασαν» αρνητικό σερί επτά παιχνιδιών χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτό το διάστημα οι Κυπελλούχοι Γαλλίας είχαν έξι ήττες και μια ισοπαλία. Τελευταία νίκη για τη Ναντ ήταν στις 8 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Ολυμπιακό και τελευταίο τρίποντο στο πρωτάθλημα ήταν στις 28 Αυγούστου κόντρα στην Τουλούζ.

H Ναντ ήταν ανώτερη από την αρχή και είχε ευκαιρία να προηγηθεί στο 12' αλλά ο Μπιζό απέκρουσε πέναλτι του Μπλας. Κόντρα στη ροή του ματς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηακν με τον Φαντιγκά αλλά οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το ματς με δυο γκολ μέσα σε ένα λεπτό χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Σιμόν (35') και το τέρμα του Γκαναγκό. Ο Μοχάμεντ «τελείωσε» το ματς στο 71' με το γκολ του και ο Σισοκό στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Κυριακή 16/10

  • Τουλούζ-Ανζέ 3-2
  • Οσέρ-Νις 1-1
  • Ναντ-Μπρεστ 4-1
  • Ρεν-Λιόν 3-2
  • Τρουά-Αζαξιό 1-1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα