Ναντ: Στην πόρτα της εξόδου ο Κομπουαρέ, λίγες εβδομάδες πριν από τον Ολυμπιακό

Ναντ: Στην πόρτα της εξόδου ο Κομπουαρέ, λίγες εβδομάδες πριν από τον Ολυμπιακό

bet365

Πιθανότατα με νέο προπονητή θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό η Ναντ στις 3 Νοεμβρίου, αφού το μέλλον του Αντουάν Κομπουαρέ στον πάγκο των Καναρινιών είναι εξαιρετικά αβέβαιο σύμφωνα με την «Equipe».

Οι προβληματικές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα της Ναντ, που έχει μείνει 19η στον βαθμολογικό πίνακα της Ligue 1 μετά από δέκα αγωνιστικές, έχουν αυξήσει την πίεση στον Αντουάν Κομπουαρέ.

Λίγες εβδομάδες πριν ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει τα Καναρίνια στο καθ' όπως φαίνεται καθοριστικό παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η θέση του ομίλου που οδηγεί στο Conference League (3/11, 19:45), ο 58χρονος τεχνικός βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου όπως αναφέρει η «Equipe» και τα προσεχή αποτελέσματα πρόκειται να κρίνουν το μέλλον του.

Ο γαλλικός σύλλογος φέρεται να στηρίζει προς το παρόν τον συμπατριώτη του Κριστιάν Καρεμπέ (γεννημένοι αμφότεροι στη Νέα Καληδονία) ενόψει του προσεχούς εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Μπρεστ, αλλά σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, η διοίκηση του κλαμπ αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του σε περίπτωση που δεν υπάρξει θεαματική βελτίωση στα επόμενα ματς.

Σημειώνεται ότι η Ναντ σε 15 επίσημες αναμετρήσεις φέτος μετράει μόλις δύο νίκες, αμφότερες εντός έδρας με Τουλούζ και Ολυμπιακό και αντιμετωπίζει την Καραμπάγκ στις 27 Οκτωβρίου, την ίδια ώρα που οι Ερυθρόλευκοι θα αναμετρούνται με την πρωτοπόρο Φράιμπουργκ στη Γερμανία.

@Photo credits: INTIME
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα