Ατλέτικο Μαδρίτης: Ξεκίνησε επαφές με Αουάρ, από κοντά και η Ίντερ

Newsroom
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ξεκίνησε επαφές με Αουάρ, από κοντά και η Ίντερ

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ίντερ έκαναν τις πρώτες διερευνητικές επαφές τους με τον Χουσέμ Αουάρ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Λυών.

Σύμφωνα με το «footmercato», οι «Ροχιμπλάνκος» και οι «Λιονέ» ξεκίνησαν το... ψηστήρι στον 24χρονο Γάλλο κεντρικό μέσο για το επόμενο καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος από την Λυών, αφού λήγει το συμβόλαιό του, κι έτσι θα έχει δικαίωμα από την 1η Γενάρη του 2023 να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Ο Χουσέμ Αουάρ ακουγόταν έντονα πως θα παραχωρηθεί το φετινό καλοκαίρι από την Λυών κάτι που τελικά δεν συνέβη. Όλοι περίμεναν πως θα συνεχίσει να υπολογίζεται κανονικά από την ομάδα για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αφού δεν παραχωρήθηκε, όμως έχει να αγωνιστεί από την 1η αγωνιστική της Ligue 1 και τις 5 Αυγούστου, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Κι αυτό ενώ η Λυών δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της.

Νέο συμβόλαιο δεν έχει προσφερθεί στον 24χρονο Γάλλο και σαν αποτέλεσμα αυτού πολλές ομάδες ορέγονται ήδη την απόκτησή του. Πέρα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Ίντερ, που έχουν ήδη δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους με τις συζητήσεις, οι συντοπίτισσες Ρεάλ Μπέτις και Σεβίλλη ενδιαφέρονται επίσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα