Ο Βαν Μπούκελ είχε «ξαναφάει» πέναλτι της Μπαρτσελόνα: «Άγρια ληστεία», λένε οι Καταλανοί (vid)

Newsroom
Ο Βαν Μπούκελ είχε «ξαναφάει» πέναλτι της Μπαρτσελόνα: «Άγρια ληστεία», λένε οι Καταλανοί (vid)

bet365

Οι «Μπλαουγκράνα» αισθάνονται εντελώς απροστάτευτοι απέναντι στις τελευταίες διαιτητικές ενέργειες στην Ευρώπη και θα κάνoουν επίσημη καταγγελία στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

«Ήταν μια άγρια ​​ληστεία»!

Τα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα» βράζουν από το βράδυ της Τρίτης (4/10) μετά το παιχνίδι με την Ίντερ και το πέναλτι στο 90' που δεν καταλογίστηκε ποτέ. Η αγανάκτησή τους μετά την απόφαση του διαιτητή στο VAR πολλαπλασιάστηκε όταν έμαθαν πως πρόκειται για τον ίδιο ρέφερι που «έφαγε» το πέναλτι του Ντεμπελέ στο Μόναχο στην αναμέτρηση με την Μπάγερν.

Πρόκειται για τον Ολλανδό Πολ Βαν Μπούκελ και σύμφωνα με ρεπορτάζ της AS, η Μπαρτσελόνα, κατόπιν αιτήματος του τεχνικού επιτελείου και με την απόλυτη έγκριση του Τζοάν Λαπόρτα, θα κάνει επίσημη καταγγελία στην UEFA μέσω των νομικών υπηρεσιών της, με εικόνες να περιλαμβάνονται, για να δείξει την απόλυτη αγανάκτησή της για όσα θεωρεί μια «κατάφωρη πράξη αδικίας», ζητώντας επίσης από τον Φαν Μπόκελ να μην διαιτητεύσει ποτέ ξανά την Μπαρτσελόνα, ούτε στο γήπεδο, ούτε στην αίθουσα VAR.

Στα αποδυτήρια θεωρείται ότι η κατάσταση δεν είναι βιώσιμη και ότι δεν μπορεί να παραταθεί άλλο, γιατί μπορεί να καταλήξει καθοριστική για τη συνέχεια της ομάδας στο Champions League. Ο σύλλογος θεωρεί ότι το γκολ του Πέδρι που ακυρώθηκε λόγω χεριού του Φάτι σε προηγούμενη φάση, είναι κάτι παραπάνω από συζητήσιμο γιατί ο Ανσού δεν είναι αυτός που σκοράρει και φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ακούσιο, ενώ, στη φάση του Ντάμφρις, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο αμυντικός αγγίζει την μπάλα στο χέρι του, το οποίο είναι πλήρως τεντωμένο.

Αλλά δεν θα σταλούν μόνο αυτά τα δύο καθοριστικά παιχνίδια, αλλά και ένα πολύ βίαιο τάκλιν από τον Τσαλχάνογλου στον Σέρχιο Μπουσκέτς στο ύψος της κνήμης. Πάρα πολλές συμπτώσεις, σύμφωνα με τον σύλλογο, για να το αφήσουν να περάσει έτσι, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι στην αίθουσα VAR του Μονάχου ήταν ο ίδιος διαιτητής όπως στο Μιλάνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα