Ανζέ - Μαρσέιγ 0-3: Επιστροφή στις νίκες με οδηγό Κλος (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Ανζέ - Μαρσέιγ 0-3: Επιστροφή στις νίκες με οδηγό Κλος (vid)

bet365

Η Μαρσέιγ επανήλθε στα τρίποντα και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της Ligue 1, επικρατώντας άνετα στην έδρα της Ανζέ (0-3) με πρωταγωνιστή τον Ζονατάν Κλος ο οποίος είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ (ένα γκολ, δύο ασίστ).

Το μικρό αρνητικό σερί δύο αγώνων σε Ευρώπη και Γαλλία έλαβε τέλος με την επιστροφή από το διάλειμμα των εθνικών ομάδων για τη Μαρσέιγ. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ πέρασε άνετο βράδυ στην έδρα της Ανζέ, την οποία και νίκησε με 3-0 και ανέβηκε έτσι προσωρινά στην κορυφή της Ligue 1 προσπερνώντας την Παρί Σεν Ζερμέν που αγωνίζεται το Σάββατο κόντρα στη Νις (1/10, 22:00).

Οι Μαρσεγιέζοι είχαν ως βασικό παράγοντα νίκης τον Ζονατάν Κλος. Ο 30χρονος διεθνής Γάλλος μπακ άνοιξε το σκορ στο 35' και μοίρασε δύο ασίστ σε διάστημα εννέα λεπτών στο β' μέρος με αποδέκτες τους Σουάρες (50') και Ζέρσον (59'), βάζοντας την υπογραφή του στο θριαμβευτικό 3-0. Έτσι, έφτασε συνολικά τα έξι γκολ και τις 13 ασίστ από την έναρξη της περασμένης σεζόν, επιδόσεις που τον καθιστούν τον πιο παραγωγικό αμυντικό από τα Top-5 πρωταθλήματα!

Στους 23 βαθμούς, λοιπόν, η Μαρσέιγ, στους 8 αντίθετα η Ανζέ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα