Παρί Σεν Ζερμέν: Ενδιαφέρεται για τον Ουγκάρτε της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Ενδιαφέρεται για τον Ουγκάρτε της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν τσεκάρει την περίπτωση του Μανουέλ Ουγκάρτε της Σπόρτινγκ Λισαβόνας σύμφωνα με την πορτογαλική «A Bola».

Ο στραγηγικός σύμβουλος των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπος είπε πρόσφατα σε δηλώσεις του πως στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την δραστηριότητα της ομάδας στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο και φαίνεται πως ο οργανισμός της ομάδας ήδη δουλεύει για να το διορθώσει αυτό στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ένα από τα ονόματα που κυκλοφορούν στα χαρτιά των ανθρώπων της Παρί Σεν Ζερμέν είναι αυτό του Μανουέλ Ουγκάρτε της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο 21χρονος αμυντικός μέσος ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι στην ομάδα αντί 6,5 εκατ. ευρώ από την Φαμαλικάο και πραγματοποίησε 39 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Φέτος, έχει αγωνιστεί ήδη σε εννιά παιχνίδια ενώ έχει ακόμη συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με τα «λιοντάρια της Λισαβόνας». Μάλιστα, είναι ήδη διεθνής και με την εθνική Ουρουγουάης έχοντας κάνει έξι συμμετοχές.

Η ρήτρα του στην πορτογαλική ομάδα είναι στα 60 εκατ. ευρώ και η ομάδα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου σίγουρα δεν θα διαπραγματευόταν για ένα ποσό κάτω από τα 40 εκατ. ευρώ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα