Ligue 1: «Τριάρα» της Μαρσέιγ στη Νις με δυο γκολ του Σάντσες, 7-0 η Μονπελιέ στην έδρα της Μπρεστ (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Ligue 1: «Τριάρα» της Μαρσέιγ στη Νις με δυο γκολ του Σάντσες, 7-0 η Μονπελιέ στην έδρα της Μπρεστ (vids)

bet365

Η Μαρσέιγ νίκησε με 3-0 στην έδρα της Νις με πρωταγωνιστή τον Αλέξις Σάντσες πoυ άνοιξε λογιαριασμό στο σκοράρισμα με δυο γκολ. Ιστορική νίκη για τη Μονπελιέ, 7-0 στην έδρα της Μπρεστ.

O Aλέξις Σάντσες πήρε... μπροστά και ηγήθηκε στη νίκη της Μαρσέιγ με 3-0 στην έδρα της Νις, καθώς πέτυχε δυο γκολ και άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα στη Ligue 1. Στο 10ο λεπτό μετά από ασίστ του Κλαους ο Χιλιανός επιθετικός με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 37'ο δανεικός μπακ της Άρσεναλ, Νούνο Ταβάρες με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0 και έγινε ο δεύτερος αμυντικός της Ligue 1 που σκόραρε τρεις φορές σε τέσσερις συμμετοχές μετά τον Λοράν Μπλαν. Τo τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σάντσες με προβολή. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία μέχρι στιγμής, ενώ η Νις ακόμα δεν έχει πάρει νίκη (δυο ισοπαλίες - ισάριθμες ήττες).

Ιστορική «επτάρα» της Μονπελιέ

Η Μονπελιέ μετά από δύο διαδοχικές ήττες επέστρεψε στα τρίποντα και έγραψε ιστορία, καθώς διέλυσε με 7-0 τη Μπρέστ εκτός έδρας. Ο Μαουάσα άνοιξε το σκορ στο 6', ο Γουαχί διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 10' και ένα λεπτό αργότερα σκόραρε και ο Καζρί. Στο 25' ο Κόζα έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ και στο 31' ο Γουαχί με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το 0-5 του πρώτου μέρους.

Στο 50' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά από αποβολή του Λις-Μελού με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ακόμα δυο φορές με τον Ζερμέν (64' - 84') και πανηγύρισαν την πιο ευρεία νίκη τους στη Ligue 1 μαζί με το 7-0 επί της Γκρενόμπλ στις 20 Νοεμβρίου του 2004. Στα άλλα δυο ματς της αγωνιστικής η Τρουά νίκησε την Ανζέ με 3-1 και η Λοριάν την Κλερμόν με 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα