Κόντε: Αισιόδοξος πως θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί

Κόντε: Αισιόδοξος πως θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί

Νίκος Κικίδης
Κόντε: Αισιόδοξος πως θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί

bet365

Μπορεί να μην αποτελεί την πρώτη επιλογή της Παρί, όμως ο Κόντε φιλοδοξεί ότι θα καταφέρει να πείσει τους Γάλλους να τον χρίσουν νέο τεχνικό της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι.

Το μέλλον του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάζεται δυσοίωνο και στη γαλλική πρωτεύουσα αναζητούν ήδη ονόματα που θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν από τη νέα σεζόν.

Ένα από αυτά είναι και ο Αντόνιο Κόντε, με τον Ιταλό να φιλοδοξεί πως θα κερδίσει την ψήφο των Παριζιάνων και θα καθίσει στον πάγκο τους το συντομότερο δυνατόν!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η γαλλική εφημερίδα «Parisien» που επικαλείται πηγές κοντά στο περιβάλλον του Ιταλού allenatore, ο οποίος σε ιδιωτικές συζητήσεις φέρεται να εμφανίζεται αισιόδοξος αναφορικά με τις πιθανότητες να διαδεχτεί τον Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα πάντως με το σχετικό δημοσίευμα, η Παρί του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή και αντ΄αυτού ο σύλλογος συνεχίζει να επεξεργάζεται ονόματα που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να τον οδηγήσουν στην επίτευξη όλων των στόχων.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα