Σακίρι: «Κλείνει» στη Σικάγο Φάιρ

Σακίρι: «Κλείνει» στη Σικάγο Φάιρ

Βασίλης Μπαλατσός
Σακίρι: «Κλείνει» στη Σικάγο Φάιρ

bet365

H Λυών κατέληξε σε συμφωνία με την Σικάγο Φάιρ του MLS για την πώληση του Τζερντάν Σακίρι και πλέον απομένει το «deal» των Αμερικανών με την πλευρά του αρχηγού της εθνικής ομάδας της Ελβετίας.

Στις 23 Αυγούστου του 2021 η Λυών ανακοίνωσε την αγορά του Τζερντάν Σακίρι από τη Λίβερπουλ, έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια για τριετές συμβόλαιο. Μόλις πέντε μήνες μετά την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας τους αναμένεται ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ελβετίας και οι Λιονέ να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Η Λυών έδωσε τα χέρια με τη Σικάγο Φάιρ έναντι 6 ,5 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον απομένει η συμφωνία του κλαμπ του MLS με την πλευρά του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού, με τους Γάλλους να ανακοινώνουν πως έδωσαν άδεια στον ποδοσφαιριστή του να διαπραγματευτεί με τους Αμερικανούς τους όρους του νέου του συμβολαίου, το οποίο αναμένεται να έχει διάρκεια 2,5 ετών.

O Σακίρι μετράει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τη Λυών 11 συμμετοχές στη Ligue 1, έχοντας απολογισμό 2 γκολ και 3 ασίστ σε αθροιστικά 684 αγωνιστικά λεπτά, ενώ έπαιξε και σε πέντε παιχνίδια του Europa League μετρώντας 311 λεπτά παιχνιδιού. O 30χρονος μεσοεπιθετικός μετράει 100 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ελβετίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λίβερπουλ, Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα