Λανς - Μαρσέιγ 0-2: «Διπλό» και επιστροφή στη δεύτερη θέση

Βασίλης Μπαλατσός
Λανς - Μαρσέιγ 0-2: «Διπλό» και επιστροφή στη δεύτερη θέση

bet365

H Μαρσέιγ πέρασε σχετικά εύκολα με 2-0 από την έδρα της Λανς, προσπέρασε εκ νέου τη Νις και ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Πρώτη ήττα για τη Λιλ μετά από τρεις μήνες.

Η Μαρσέιγ πέρασε και πάλι μπροστά στην «κούρσα» με τη Νις για τη δεύτερη θέση της Ligue 1, καθώς κέρδισε τη Λανς εκτός έδρας με 2-0 έφτασε τους 40 βαθμούς και προσπέρασε για έναν τη συγκομιδή της ομάδας της Νίκαιας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παγιέ, μετά από παράβαση του Φακούντο Μεντίνα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, όμως το μόνο που άλλαξε ήταν η έκταση του σκορ, καθώς στο 77' ο Μπακαμπού μετά από ασίστ του Γκεντουζί διαμόρφωσε το τελικό 0-2, αφήνοντας τη Λανς στην 7η θέση με 34 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Η Λιλ επέστρεψε στις ήττες μετά από τρεις μήνες

Η Λιλ μετά την ήττα της από την Παρί Σεν Ζερμέν για τη Ligue 1 στα τέλη Οκτωβρίου έτρεχε αήττητο σερί που κράτησε τρεις μήνες, όμως «έσπασε» στο «Φρανσίς λε Μπλε», καθώς έχασε από τη Μπρεστ με 2-0. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3' χάρη σε αυτογκόλ του Τιάγκο Τζαλό, οι «Λιλουά» ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι, όμως δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης και εν τέλει οι γηπεδούχοι διπλασίασαν το προβάδισμα τους, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στεβ Μουνιέ στις καθυστερήσεις.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα