Ζιντάν - Παρί Σεν Ζερμέν: Επαφές και στο βάθος... Μπαπέ!

Newsroom
Ζιντάν - Παρί Σεν Ζερμέν: Επαφές και στο βάθος... Μπαπέ!

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει επαφές με τον Ζιντάν κι ελπίζει πως μπορεί να πείσει τον Μπαπέ να παραμείνει στην ομάδα. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν κοιτάζει το μέλλον της και φέρεται να έχει επαφές με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία σε περίπτωση που ο Ποτσετίνο αποχωρήσει. Αλλωστε, ο Αργεντινός τεχνικός αποτελεί την πρώτη επιλογή της Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να είναι θετικός, ώστε να επιστρέψει στην Αγγλία. Οπως αναφέρει το ESPN, Ζιντάν και Παρί έχουν μιλήσει για πολλά θέματα και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και η παραμονή του Κιλιάν Μπαπέ. Ειδικότερα, οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο Ζιζού αποτελεί τεράστιο κίνητρο για την παραμονή του Γάλλου σταρ στο σύλλογο, μιας και οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση.

Η διοίκηση της Παρί δίνει στον διεθνή Γάλλο επιθετικό συμβόλαιο μέχρι το 2024, με ετήσιες απολαβές 40 εκατομμύρια ευρώ! Θυμίζουμε πως οι «Μερένγκες», προσφέρουν πριμ υπογραφής 40 εκατομμυρίων στον Μπαπέ και συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 21 εκατομμυρίων ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα