Μπαπέ: 8χρονη του ζήτησε να μείνει στην Παρί και της έκαναν «ντου» με υβριστικά σχόλια

Newsroom
Μπαπέ: 8χρονη του ζήτησε να μείνει στην Παρί και της έκαναν «ντου» με υβριστικά σχόλια

bet365

Η μικρή Καμίλ, ένα 8χρονο κοριτσάκι που πάσχει από σύνδρομο Vacterl είναι οπαδό της Παρί Σεν Ζερμέν και του Κιλιάν Μπαπέ και έζησε πρόσφατα το μισός κάποιων που θέλουν να λέγονται οπαδοί!

Πριν από μερικά 24ωρα, η μικρή Καμίλ μέσω του λογαριασμού του συλλόγου «Un Sourire Pour Camille» που εκπληρώνει τις επιθυμίες παιδιών που αντιμετωπίζουν βαριές ασθένειες ζήτησε από τον Κιλιάν Μπαπέ να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Σε παρακαλώ μείνε στην Παρί και συνέχισε να μας κάνεις να ονειρευόμαστε... Σε αγαπάμε», είπε συγκεκριμένη απευθυνόμενη στον Γάλλο διεθνή που ετοιμάζει βαλίτσες για... Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ.

Το όμορφο αυτό μήνυμά της, φαίνεται πως... ενόχλησε κάποιους οπαδούς που έσπευσαν στην ανάρτηση να σχολιάσουν προσβάλοντας και εξυβρίζοντας το μικρό κορίτσι. Ο ίδιος ο Κιλιάν Μπαπέ, υπερασπίστηκε και στήριξε την Καμίλ, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για τα απαίσια σχόλια που συνόδευσαν την ανάρτηση.

«Σου εύχομαι επίσης καλή χρονιά μικρή μου Καμίλ. Συνέχισε να παλεύεις όπως κάνεις, μας δίνεις σε όλους ένα μάθημα ζωής. Η βία των σχολίων για ένα παιδί... Πραγματικά πιάνουμε πάτο. Πρέπει να έρθουμε στα συγκαλά μας.», ανέφερε συγκεκριμένα.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

LIGUE 1 Τελευταία Νέα