Ζιντάν: «Ηθελα να παίξω στην Μαρσέιγ σαν τρελός»

Ζιντάν: «Ηθελα να παίξω στην Μαρσέιγ σαν τρελός»

Κώστας Τόπας
Ζιντάν: «Ηθελα να παίξω στην Μαρσέιγ σαν τρελός»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν κατάφερε ποτέ να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μαρσέιγ, όσο ήταν ποδοσφαιριστής.

Μιλώντας στο «Le Phocéen» ο Γάλλος τεχνικός μίλησε για την ποδοσφαιρική του καριέρα, τη σχέση του με την Μαρσέιγ και αποκάλυψε ότι ο τότε πρόεδρος του συλλόγου Μπερνάρ Ταπί είχε την πρόθεση να τον υπογράψει στη δεκαετία του '90.

Παρ' όλα αυτά ο Ζιντάν εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν κατάφερε ποτέ να αγωνιστεί με τη φανέλα των Μασσαλών, όσο ήταν ποδοσφαιριστής.

«Προσωπικά, δεν έλαβα ποτέ καμία κλήση. Ωστόσο, ο Μπερνάρ Ταπί ήταν πρόεδρος της Μαρσέιγ όταν αγωνιζόμουν στις Κάννες. Είχε στο μυαλό του ότι μια μέρα θα προσπαθούσαν να με υπογράψουν. Αλλά δεν έγινε ποτέ. Ο Ταπί το ήθελε και εγώ στο μυαλό μου, φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να συμβεί. Μετά όμως πήγα στο Μπορντό και έπειτα στη Γιουβέντους.

Δεν μετάνιωσα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Κοιτάζοντας όμως πίσω, είναι αλήθεια ότι ως φίλαθλος της Μαρσέιγ, μιας και ήμουν στην κερκίδα όταν ήμουν πολύ μικρός, έλεγα ότι το όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ με τη φανέλα της. Υποστήριζα την Μαρσέιγ σαν τρελός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα