«Ντου» κι επίθεση των οπαδών της Νις εναντίον των παικτών της Μαρσέιγ, διακόπηκε το ματς (vid)

«Ντου» κι επίθεση των οπαδών της Νις εναντίον των παικτών της Μαρσέιγ, διακόπηκε το ματς (vid)

bet365

Απίστευτες εικόνες στο Νις - Μαρσέιγ. Ο Παγέτ πέταξε πέταξε πίσω μπουκάλια στους οπαδούς των γηπεδούχων κι εκείνοι έκαναν «ντου» στο γήπεδο, σε ένα ακραίο σκηνικό που οδήγησε στη διακοπή του αγώνα και τον τραυματισμό ενός οπαδού.

Πρωτοφανής σύρραξη στο ντέρμπι της «Κυανής Ακτής» ανάμεσα σε Νις και Μαρσέιγ που οδήγησε στη διακοπή του ματς και τον τραυματισμό ενός οπαδού! Στο 75ο λεπτό οι οπαδοί των γηπεδούχων άρχιζαν να πετούν μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα στον Ντμίτρι Παγιέ, καθώς πήγαινε να εκτελέσει κόρνερ. Ο αρχηγός των Μαρσεγιέζων αντέδρασε, πετώντας πίσω ένα από τα μπουκάλια προς την εξέδρα.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μεγάλη μερίδα οπαδών διέσπασε τα προστατευτικά, πέρασε τον κλοιό των σεκιούριτι και εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας «χαμό» και σπάνιες εικόνες για το επίπεδο ενός Top-5 πρωταθλήματος, όση αντιπαλότητα κι αν κρύβει ένα από τα παραδοσιακά και μεγαλύτερα ντέρμπι της Γαλλίας.

Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς και ήταν μη αναστρέψιμη για τη συνέχιση του αγώνα, παρά τις προσπάθειες του προέδρου της Νις, Ζαν-Πιέρ Ριβέρ, ο οποίος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να συνετίσει τους οπαδούς της ομάδας του.

Οι παίκτες της Μαρσέιγ έφυγαν αμέσως για τα αποδυτήρια, με τον Χόρχε Σαμπάολι να είναι εξοργισμένος για όσα συνέβησαν και τους παίκτες των φιλοξενούμενων να δίνουν εξηγήσεις στον τεχνικό της Νις, Κριστόφ Γκατιέ. Το σκορ μέχρι τη διακοπή του ματς ήταν 1-0 υπέρ της Νις με γκολ του Κάσπερ Ντόλμπεργκ στο 49'.

Δείτε το απίθανο περιστατικό:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα