Ποτσετίνο για Μέσι: «Δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα είναι έτοιμος»

Ποτσετίνο για Μέσι: «Δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα είναι έτοιμος»

Ποτσετίνο για Μέσι: «Δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα είναι έτοιμος»

bet365

Ερωτηματικό αποτελεί προς το παρόν το πότε θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Λιονέλ Μέσι, όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Τι είπε για Μπαπέ και το πώς θα «δουλέψει» η τριπλέτα Μέσι-Μπαπέ-Νεϊμάρ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρεται με το Στρασβούργο για τη 2η αγωνιστική της Ligue 1 (14/8, 22:00) χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στη διάθεσή της. Και παραμένει άγνωστο προς το παρόν το πότε θα ενταχθεί στην αποστολή της νέας του ομάδας για να κάνει ντεμπούτο , σύμφωνα και με τις δηλώσεις του ίδιου του προπονητή του, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη μεταγραφή του Λέο και όσα άλλαξε ο ερχομός του στο κλαμπ, τοποθετήθηκε για το εξωπραγματικό ρόστερ της ομάδας και το ποιο θα είναι το μυστικό για να λειτουργήσουν αρμονικά όλοι οι αστέρες και έθεσε ως προτεραιότητα να περιμένει τον 34χρονο legend όσο χρειαστεί μέχρι είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ολόκληρος ο σύλλογος και οι οπαδοί έχουν ενθουσιαστεί για τη μεταγραφή του. Κάθε προπονητής θέλει να προπονεί τους καλύτερους για να ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.
Η άφιξή του έφερε μια ξεχωριστή ενέργεια που όλοι μπορούν να αισθανθούν. Ξέρουμε ότι ο Μέσι είναι μοναδικός. Ο καλύτερος παίκτης ή ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Όπως και ο Κιλιάν Μπαπέ. Πρέπει να τους εντάξουμε σε ένα σύνολο για να δημιουργήσουμε κάτι σημαντικό
».

Για το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του:

«Σήμερα έκανε τη δεύτερη προπόνησή του μετά τον τελικό του Κόπα Αμέρικα (11 Ιουλίου). Η προτεραιότητά μας για τον Μέσι είναι να νιώθει όλο και καλύτερα, θα δούμε πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Για το πώς κινήθηκε η Παρί για να τον αποκτήσει: «Όλα άρχισαν όταν ανακοινώθηκε πως δεν θα μείνει στη Μπαρτσελόνα. Πρέπει να δώσω έμφαση στην εξαιρετική δουλειά που έκαναν ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και ο Λεονάρντο».

Για το πώς θα κουμπόσουν Μέσι-Νεϊμάρ-Μπαπέ: «Θα πάμε βήμα-βήμα, θα δούμε τακτικά συστήματα και όλες τις κινήσεις τους, θα χρειαστεί χρόνο. Εξετάζουμε διάφορες επιλογές και πιθανότητες. Έχουμε τρομερούς παίκτες. Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα λάμπει και που θα είναι ικανή να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. Πρέπει να βάλουμε όλο αυτό το ταλέντο που διαθέτουμε στην υπηρεσία της ομάδας, να μετατρέψουμε το ατομικό ταλέντο σε συλλογικότητα».

Για τη γνώμη που είχε για τον Μέσι τα προηγούμενα χρόνια: «Πάντα μου άρεσε. Όλοι ξέρουν την αντιπαλότητα Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα, αλλά πάντα μου άρεσε. Είναι χαρούμενος. Το αισθάνεσαι. Είναι ώριμος πια. Έχουμε κοινό παρελθόν, στη Νιούελς Ολντ Μπόις».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα