Δακρυσμένος ο Σουάρες: «H Μπαρτσελόνα με υποτίμησε, o Μέσι χάρηκε για τον τίτλο επειδή είμαστε φίλοι» (vids)

Δακρυσμένος ο Σουάρες: «H Μπαρτσελόνα με υποτίμησε, o Μέσι χάρηκε για τον τίτλο επειδή είμαστε φίλοι» (vids)

bet365

Ο Λουίς Σουάρες δακρυσμένος μετά την κατάκτηση του τίτλου με την Ατλέτικο στάθηκε στην υποτίμηση που έλαβε από την Μπαρτσελόνα που τον έδιωξε την περασμένη σεζόν και υποστήριξε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα είναι χαρούμενος με την κατάκτηση του τίτλου από τους ροχιμπλάνκος λόγω της φιλίας που τους συνδέει..

Η Ατλέτικο πέρασε με ανατροπή (1-2) από το Βαγιαδολίδ χάρη στο γκολ του Λουίς Σουάρες και κατάκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας. Ο κορυφαίος παίκτης των ροχιμπλάνκος στην πορεία προς την κορυφή, Λουίς Σουάρες, στάθηκε στην υποτίμησε που εξέλαβε από την Μπαρτσελόνα - όταν ο Κούμαν τού έδειξε την έξοδο - και τόνισε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα είναι χαρούμενος καθώς οι δυο τους είναι καλοί φίλοι.

«Είναι δύσκολο αυτό που μού έτυχε, ο τρόπος που με υποτίμησαν και η Ατλέτικο μού άνοιξε την πόρτα. Πολύς κόσμος υπέφερε μαζί μου. Η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, υπέφεραν πιο πολύ. Η Ατλέτικο έκανε τρομερή σεζόν, πέρα από τις δυσκολίες που είχαμε.

Δεν ήταν φυσιολογικός ο πρώτος γύρος που κάναμε, επίσης όμως δεν ήταν φυσιολογική η αναποτελεσματικότητα σε πολλά ματς. Ο Μέσι θα είναι χαρούμενος γιατί είμαστε φίλοι», υποστήριξε ο Πιστολέρο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα