Βαλένθια – Βαγιαδολίδ 3-0: Κλείδωσαν παραμονή οι Νυχτερίδες (vids)

Gazzetta team
Βαλένθια – Βαγιαδολίδ 3-0: Κλείδωσαν παραμονή οι Νυχτερίδες (vids)

bet365

Με διπλό χτύπημα του Μάξι Γκόμες, η Βαλένθια νίκησε 3-0 τη Βαγιαδολίδ και έβαλε τέλος στα άσχημα σενάρια, ενώ η Εϊμπάρ με το 0-1 στη Χετάφε, βρέθηκε στο -2 από τη σωτηρία.

Με την ήττα από την Μπαρτσελόνα συμπληρώθηκαν έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη. Αυτό σήμανε και την απόλυση του Χάβι Γκράθια. Ο Βόρο που είναι πάντα ο υπηρεσιακός τύπος έτοιμος να βοηθήσει σε κάθε περίσταση, ανέλαβε έως το τέλος της σεζόν και στο πρώτο ματς του έφερε το τρίποντο. Οι Νυχτερίδες κατάφεραν να επικρατήσουν 3-0 της Βαγιαδολίδ και καθάρισαν με το ζήτημα της παραμονής. Ο Μάξι Γκόμες χτύπησε δύο φορές στο φινάλε του ημιχρόνου (45'+1') και στο ξεκίνημα του 2ου (48'), για να στείλει τη Βαλένθια στο +9, τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζόν. Στο 90' ο Κορέια σφράγισε την εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων. Οι ηττημένοι παρέμειναν στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.


Και ξαφνικά ελπίδα για Εϊμπάρ

Εκεί, στη μάχη για την παραμονή, γίνεται πραγματικός χαμός, καθώς εμπλέκονται έξι ομάδες. Εκείνη που έχει κάνει ξαφνικά την έκπληξη, είναι η Εϊμπάρ. Οι Βάσκοι μετρούσαν 15 αγωνιστικές δίχως νίκη και έχουν πάρει δύο σερί τρίποντα απέναντι σε άμεσους αντιπάλους. Αυτή τη φορά πέρασαν με 0-1 από τη Χετάφε, με τον Ρέθιο να ευστοχεί σε πέναλτι στο 89'. Πλέον βρίσκεται στο -2 από τη σωτηρία, ενώ η Χετάφε στο +4 από τον υποβιβασμό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα