Ρεάλ Μαδρίτης: Έξαλλοι με τον διαιτητή του ντέρμπι με την Ατλέτικο (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Έξαλλοι με τον διαιτητή του ντέρμπι με την Ατλέτικο (vid)

bet365

Πνέουν μένεα στην Ρεάλ Μαδρίτης κατά του διαιτητή του ντέρμπι με την Ατλέτικο, Αλεχάντρο Ερνάντεθ Ερνάντεθ, με τον οποίο μετρούν μόλις τέσσερις νίκες στα τελευταία 14 τους παιχνίδια.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή του ισόπαλου ντέρμπι με την Ατλέτικο, Αλεχάντρο Ερνάντεθ Ερνάντεθ, φωνάζοντας για μια φάση που δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Φελίπε στην περιοχή των Ροχιμπλάνκος.

Στις τάξεις της Βασίλισσας είναι μόνιμη η δυσαρέσκεια με τον διαιτητή από τα Κανάρια Νησιά, με τον οποίο η Ρεάλ μετράει μόλις τέσσερις νίκες στα τελευταία 14 παιχνίδια. Οι Μαδριλένοι, μάλιστα, θεωρούν ότι επίτηδες ορίζεται σε μεγάλα ματς.

Το επίσημο κανάλι της Ρεάλ μάζεψε τα δέκα λάθη του Ερνάντεθ Ερνάτεθ εις βάρος της ομάδας της πρωτεύουσας, εστιάζοντας στα «Clasico» με την Μπαρτσελόνα. Βρήκε τέσσερα πέναλτι που δεν δόθηκαν, μια άδικη αποβολή του Σέρχιο Ράμος και μια του Τζόρντι Άλμπα που δεν δόθηκε, καθώς και ένα ακυρωθέν γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ, από την σεζόν 2015-16 μέχρι και φέτος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα