Σεβίλλη – Κάντιθ 3-0: Πρώτος σκόρερ της La Liga ο Εν–Νεσίρι, τρίτη η Σεβίλλη! (vids)

Gazzetta team
Σεβίλλη – Κάντιθ 3-0: Πρώτος σκόρερ της La Liga ο Εν–Νεσίρι, τρίτη η Σεβίλλη! (vids)

bet365

Χατ – τρικ του «καυτού» Γιουσέφ Εν-Νεσίρι, ο οποίος έφτασε τα δώδεκα γκολ και ξεπέρασε Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, για να ανεβάσει την Σεβίλλη (3-0 την Κάντιθ) στην τρίτη θέση - «Κόλλησε» η Βιγιαρεάλ στο σπίτι του Δημήτρη Σιόβα (0-0 με την Ουέσκα)

Κάποιος να σταματήσει τον Γιουσέφ Εν-Νεσίρι; Κανείς! Ο Μαροκινός επιθετικός της Σεβίλλης σημείωσε το δεύτερο φετινό του χατ – τρικ, έφτασε τα δώδεκα γκολ στη La Liga, είναι πλέον πρώτος σκόρερ μπροστά από Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, ανεβάζοντας την Σεβίλλη (3-0 την Κάντιθ) στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, στο +2 από την Μπαρτσελόνα, έστω και με ματς περισσότερο.

Απόλυτα κυρίαρχη η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγκι στο μικρό ανδαλουσιάνικο ντέρμπι, στο οποίο έφτασε στη νίκη με τρία γκολ του Εν-Νεσίρι (35', 39', 62'), κόντρα σε μια ακίνδυνη Κάντιθ, η οποία έχει πέσει στην ένατη θέση της βαθμολογίας, μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα.

Σε άλλο ματς για την 19η αγωνιστική, η Βιγιαρεάλ έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην μάχη της τετράδας, αφού μετά από κακή εμφάνιση, έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Ουέσκα του Δημήτρη Σιόβα (πάντα βασικός), η οποία παραμένει τελευταία και στο -5 από τις θέσεις παραμονής. Το Κίτρινο Υποβρύχιο είναι πλέον πέμπτο, ισόβαθμο με την Μπάρτσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα