Το «ευχαριστώ» του Μέσι στον Πελέ (pic)

Το «ευχαριστώ» του Μέσι στον Πελέ (pic)

Κώστας Τόπας
Το «ευχαριστώ» του Μέσι στον Πελέ (pic)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τον Πελέ για τις ευχές που του έστειλε.

Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα το απόγευμα του Σαββάτου (19/12) έγραψε ιστορία στο «Καμπ Νόου», φτάνοντας τα 643 τέρματα με την Μπαρτσελόνα και ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Πελέ για τα περισσότερα τέρματα με έναν και μόνο σύλλογο.

Λίγο μετά από αυτό το σπουδαίο επίτευγμα, ο θρύλος του ποδοσφαίρου έστειλε το μήνυμα του στον Μέσι για να τον συγχαρεί.

«Όταν η καρδιά σου πλημμυρίζει από αγάπη, είναι δύσκολο να αλλάξεις τον δρόμο σου. Όπως και εσύ, ξέρω τι είναι να αγαπάς να φοράς την ίδια φανέλα κάθε μέρα. Όπως και εσύ, ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το μέρος όπου νιώθουμε σαν το σπίτι μας. Συγχαρητήρια για το ιστορικό σου ρεκόρ, Λιονέλ. Αλλά κυρίως, συγχαρητήρια για την ωραία σου πορεία στην Μπαρτσελόνα. Ιστορίες όπως οι δικές μας, να αγαπάμε τον ίδιο σύλλογο για τόσο πολύ καιρό, δυστυχώς θα είναι κάθε φορά πιο σπάνιες στο ποδόσφαιρο. Σε θαυμάζω πολύ, Λιονέλ Μέσι».

Από την άλλη μετά τα μπράβο του Βραζιλιάνου δεν άργησαν να έρθουν και τα ευχαριστώ του «Λίο», ο οποίος δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Πελέ:

«Σας ευχαριστώ πολύ για το όμορφο μήνυμά σας. Είναι πολύ όμορφο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι σημαντικό αυτές οι λέξεις να προέρχονται από έναν τόσο σπουδαίο. Σας στέλνω μια πολύ μεγάλη αγκαλιά»

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα