Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ουέσκα 2-0: Λύτρωση στο φινάλε (vid)

Gazzetta team
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ουέσκα 2-0: Λύτρωση στο φινάλε (vid)

bet365

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς (2-0 την Ουέσκα του Δημήτρη Σιόβα) και ανέβηκε στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας της La Liga.

Όσα δεν φέρνει η ώρα τα φέρνει ο χρόνος... Εν προκειμένω, πέντε λεπτά, στα οποία έγιναν περισσότερα απ' ότι στα προηγούμενα 86 του αγώνα της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Ουέσκα, στο οποίο τα Λιοντάρια έφτασαν στην εντός έδρας νίκη (2-0), μετά από τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς (δύο ήττες – δύο ισοπαλίες) και ανέβηκαν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας της La Liga.

Μετά από 86 λεπτά που γρήγορα θα ξεχαστούν, ο παρτενέρ του (σταθερά βασικού) Δημήτρη Σιόβα στο κέντρο της άμυνας, Χόρχε Πουλίδο, τράβηξε μέσα στην περιοχή τον Κενάν Κόντρο. Πέναλτι, δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή του Πουλίδο.

Ο Κόντρο ευστόχησε από την άσπρη βούλα για την ομάδα του Γαΐθκα Γαριτάνο, η οποία πρόλαβε να «χτυπήσει» στο 91' με ωραίο σουτ του Ουνάι Νούνιεθ, με την Ουέσκα να παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την 18η Λεβάντε και την ουραγό Οσασούνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα