Σιμεόνε: «Αλλα ζήτησα κι άλλα είδα...»

Σιμεόνε: «Αλλα ζήτησα κι άλλα είδα...»

Κώστας Τόπας
Σιμεόνε: «Αλλα ζήτησα κι άλλα είδα...»

bet365

Καθόλου ικανοποιημένος δεν έμεινε από την εμφάνιση της ομάδας του, ο Ντιέγκο Σιμεόνε, τονίζοντας πως δεν είδε αυτά που ζήτησε από τους παίκτες της Ατλέτικο στον αγωνιστικό χώρο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας. Στις τάξεις των Μαδριλένων επικρατεί ικανοποίηση για τη νίκη σε αντίθεση με τους «ροχιμπλάνκος» που δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα από το ματς.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των παικτών του, μιας και δεν είδε στο χορτάρι αυτά που είχαν δουλέψει όλη την εβδομάδα για το εν λόγω παιχνίδι, θεωρώντας πως η κριτική που δέχεται η Ατλέτικο μετά από αυτή την ήττα είναι δίκαιη.

«Πρέπει να βελτιωθούμε. Η κριτική που δεχόμαστε αυτήν την στιγμή είναι δίκαια και σωστή νομίζω. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ στο ματς κόντρα στην Λειψία και ήμασταν αγχωμένοι γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιεστήκαμε πάρα πολύ ψυχολογικά και δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία για σήμερα, αλλά είναι κάτι που ισχύει. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι σήμερα και δεν είδα αυτά που ήθελα. Η ομάδα δεν έκανα αυτά που της ζήτησα. Τώρα όμως πρέπει να παίξουμε ξανά, γιατί έχουμε σε λίγες μέρες ματς για το Κύπελλο Ισπανίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Φέλιξ, ο οποίος αντέδρασε έντονα όταν τον πέρασε στον πάγκο.

«Ήθελα να δώσω φρεσκάδα στην επίθεση. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε πάει το ματς στα μέτρα της και δεν μπορούσαμε να βρούμε γκολ. Καταλαβαίνω πως ο Φέλιξ ήθελε να προσφέρει περισσότερα και για αυτό είχε και νεύρα. Πιστεύω πως ήθελε να παίξει μέχρι το τέλος, αλλά ας έπαιζε καλύτερα».

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα