Ουέσκα – Αλαβές: Το κλάμα του σκόρερ για την μάχη της γιαγιάς του με τον κορονοϊό (vid)

Gazzetta team
Ουέσκα – Αλαβές: Το κλάμα του σκόρερ για την μάχη της γιαγιάς του με τον κορονοϊό (vid)

bet365

Συγκλονιστική η αντίδραση του σκόρερ της Ουέσκα, Χάβι Οντιβέρος, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα για την γιαγιά του, η οποία δίνει μάχη ζωής με τον κορονοϊό.

Ήθελε όσο τίποτε άλλο να σκοράρει. Και τα κατάφερε. Ο Χάβι Οντιβέρος πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ και χάρισε στην Ουέσκα την πρώτη της νίκη στη φετινή La Liga (1-0 εντός έδρας την Αλαβές).

Μόλις είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, ο 23χρονος Ισπανός εξτρέμ, ο οποίος παίζει στην Ουέσκα ως δανεικός από την Βιγιαρεάλ, έσκυψε, έβγαλε μια φωτογραφία μέσα από την επικαλαμίδα του, την φίλησε και έτρεξε προς την κάμερα.

«Σε αγαπώ, σε αγαπώ» έλεγε με δάκρυα στα μάτια ο νεαρός παίκτης, με τους συμπαίκτες του να τον αγκαλιάζουν για να τον συγχαρούν και να τον παρηγορήσουν. Μετά τον αγώνα, ο Οντιβέρος εξήγησε, με τρεμάμενη φωνή, γιατί ξέσπασε την ώρα του γκολ.

«Το γκολ είναι αφιερωμένο στην γιαγιά μου, η οποία είναι στο νοσοκομείο με κορονοϊό» πρόλαβε να ψελλίσει ο ποδοσφαιριστής της Ουέσκα, προτού ξεσπάσει εκ νέου σε κλάματα, με τους συμπαίκτες του να τον χειροκροτούν. Χάβι, μακάρι να πάνε όλα καλά...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα