Μπαρτσελόνα – Μπέτις: Στον πάγκο ο Μέσι! (pic)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα – Μπέτις: Στον πάγκο ο Μέσι! (pic)

bet365

Για πρώτη φορά επί εποχής Ρόναλντ Κούμαν, ο Λιονέλ Μέσι δεν ξεκινάει βασικός και μένει καταρχήν στον πάγκο, για τον αγώνα με την Μπέτις (17:15, Cosmote Sport 2 HD, LIVE στο gazzetta.gr). Έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο «TV3».

Είναι σπάνιο, γι' αυτό και συνιστά είδηση. Για πρώτη φορά επί θητείας Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι δεν ξεκινάει βασικός, μένοντας στον πάγκο για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Μπέτις στο «Καμπ Νόου» (17:15, Cosmote Sport 2 HD, LIVE στο gazzetta.gr).

Ο 33χρονος Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος δέχθηκε αρκετή κριτική για το... περπάτημα του στον αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου για το Champions League, ξεκίνησε βασικός φέτος σε εννέα παιχνίδια της Μπάρτσα, αλλά και δύο της εθνικής του ομάδας.

Ο Μέσι, ο οποίος φέρεται να έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο «TV3», έμεινε για τελευταία φορά εκτός αρχικής ενδεκάδας στις 21 Σεπτεμβρίου του 2019 και την εκτός έδρας ήττα από την Γρανάδα (2-0), σε ένα παιχνίδι όμως όπου προέρχονταν από τραυματισμό, κάνοντας τότε το ντεμπούτο του στη La Liga για την περυσινή σεζόν.

Με βάση τις επιλογές του Κούμαν, τον ρόλο του Μέσι θα παίξει ο 17χρονος Πέδρι, πίσω από Ουσμάν Ντεμπελέ, Αντουάν Γκριεζμάν και Ανσού Φατί, οι οποίοι απαρτίζουν την επιθετική τριάδα των Μπλαουγκράνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα