Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Σέρχιο Ράμος τρέχει για να προλάβει το Clasico

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Σέρχιο Ράμος τρέχει για να προλάβει το Clasico

bet365

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, παίκτης – κλειδί για την άμυνα της Βασίλισσας, κάνει αγώνα δρόμου για να δώσει το παρών στο Clasico με την Μπαρτσελόνα (Σάββατο 24/10, 17:00, Cosmote Sport 2 HD).

Όπως επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί, η άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τον Σέρχιο Ράμος είναι ένα δράμα, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και στην εντός έδρας ήττα – σοκ από την αποδεκατισμένη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στην πρεμιέρα του Champions League.

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ισπανίας, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στην διάρκεια της εντός έδρας ήττας από τη νεοφώτιστη Κάντιθ στο πρωτάθλημα, προπονήθηκε μόνος του και σήμερα Πέμπτη (22/10).

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ελπίζει ότι ο Σεβιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα δώσει κανονικά το παρών στην αυριανή (23/10), τελευταία προπόνηση, ώστε να τον υπολογίζει για το Clasico με την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη (Σάββατο 24/10, 17:00, Cosmote Sport 2 HD).

Δεδομένα απόντες από την πρώτη τιτανομαχία της σεζόν θα είναι, λόγο τραυματισμού, οι Εντέν Αζάρ, Ντάνι Καρβαχάλ, Μάρτιν Όντεγκααρντ, Άλβαρο Οδριοθόλα και Μαριάνο Ντίαθ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα