Βαλβέρδε: «Θα τρέχω μέχρι να... σκάσουν τα πόδια μου»

Βαλβέρδε: «Θα τρέχω μέχρι να... σκάσουν τα πόδια μου»

Κώστας Τόπας
Βαλβέρδε: «Θα τρέχω μέχρι να... σκάσουν τα πόδια μου»

bet365

Ο Φεντερίκο Άλβαρες ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Ρεάλ στη νικηφόρα αναμέτρηση με την Μπέτις. Πέτυχε γκολ, «κατάπιε» χιλιόμετρα και δηλώνει έτοιμος να προσφέρει πολλά στη συνέχεια για τους Μαδριλένους.

Η Ρεάλ κόντρα στην Μπέτις ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, στην πρώτη της καλή ευκαιρία, με το γκολ του Φεντερίκο Βαλβέρδε. Ο 22χρονος Ορουγουανός μέσος έλαβε τα εύσημα τόσο από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του όσο κι από τον προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν.

Οχι μόνο για το τέρμα το οποίο σημείωσε αλλά για την γενικότερη -θετική- παρουσία που είχε στον αγώνα. Από την πλευρά του, ο Βαλβέρδε ανέφερε πως θέλει να παίζει σε αυτούς τους ρυθμούς, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να τρέχει μέχρι να... σκάσουν τα πόδια του.

«Το ματς με την Μπέτις ήταν δύσκολο. Εχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Εμείς πιέσαμε από το πρώτο λεπτό, όπως μας είπε ο προπονητής και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό το ματς όμως ανήκει στο παρελθόν. Θέλουμε τη νίκη τώρα με την Βαγιαδολίδ (30/09). Ο προπονητής μου, έχει ζητήσει να κλέβω μπάλες στον άξονα και να πατάω περιοχή. Επρεπε να σκοράρω και το έκανα. Το γκολ σου δίνει κίνητρο για τη συνέχεια. Οι μέσοι πρέπει να τρέχουν. Αυτό κάνω και θα το κάνω μέχρι να... σκάσουν τα πόδια μου. Θα αφήνω τα πάντα στο γήπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός άσος των «μερένγκες».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα