Η Ρεάλ δεν θέλει τον Ντέλε Άλι για να ξεφορτωθεί τον Μπέιλ

Κώστας Τόπας
Η Ρεάλ δεν θέλει τον Ντέλε Άλι για να ξεφορτωθεί τον Μπέιλ

bet365

Αρνητική ήταν η απάντηση της Ρεάλ στην πρόταση που της έκανε η Τότεναμ για ανταλλαγή του Γκάρεθ Μπέιλ με τον Ντέλε Άλι.

Τις τελευταίες ημέρες, οι φήμες για την επιστροφή του Ουαλού μεσοεπιθετικού στην Τότεναμ ολοένα και φουντώνουν.

Συγκεκριμένα, η πρόταση που ετοιμάζουν οι Σπερς αφορά τον δανεισμό του Μπέιλ με πλήρη κάλυψη του μισθού του για έναν χρόνο (35 εκατ. ευρώ) και την ίδια στιγμή παραχώρηση του Άλι των 17 εκατ. ευρώ ετησίως, επίσης για μία σεζόν, έτσι ώστε να πληρώσει τα μισά χρήματα.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με την «AS», οι Μαδριλένοι απέρριψαν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ντέλε Άλι στην ομάδα τους. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο υψηλός μισθός του Αγγλου μεσοεπιθετικού, θα εμποδίσει την Ρεάλ το επόμενο καλοκαίρι να έχει μεταγραφική ελευθερία στο μπάτζετ της αλλά και την προσπάθεια της να αποκτήσει τον Κιλιάν Μπαπέ.

Οι ετήσιες απολαβές του Ντέλε Άλι είναι περίπου 10.5 εκατ. ευρώ και η διοίκηση της Ρεάλ, αναζητά παίκτες οι οποίοι να μην έχουν «βαριά» συμβόλαια, μιας και τη φετινή σεζόν τα οικονομικά της ομάδας «χτυπήθηκαν» από την πανδημία.

Ενας ακόμη λόγος που απέρριψε τον άσο των «σπιρουνιών», η Ρεάλ είναι ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν, δεν επιθυμεί καθόλου την ένταξή του στο ρόστερ. Ετσι, όπως όλα δείχνουν, η Τότεναμ θα πρέπει να προχωρήσει σε εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να πείσει τους «μερένγκες» για να κάνει δικό της τον Γκάρεθ Μπέιλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα