Βιγιαρεάλ – Έιμπαρ 4-0: Πέμπτη με τεσσάρα και... Έμερι! (vids)

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ – Έιμπαρ 4-0: Πέμπτη με τεσσάρα και... Έμερι! (vids)

bet365

Στο «αντίο» του Σάντι Καθόρλα η Βιγιαρεαλ, η οποία αναμένεται να προσλάβει ως προπονητή τον Ουνάι Έμερι, συνέτριψε την Έιμπαρ (4-0) και τερμάτισε στην πέμπτη θέση της La Liga, εξασφαλίζοντας το «καλό» εισιτήριο για το Europa League – Η Βαγιαδολίδ νίκησε την Μπέτις (2-0) με 37 βαθμούς θερμοκρασία και τερμάτισε από πάνω της.

Στο «αντίο» του Σάντι Καθόρλα και του Μπρούνο Σοριάνο, η Βιγιαρεάλ όφειλε να αποχαιρετήσει τους δύο παίκτες – θρύλους της με μια καλή εμφάνιση και μια ευρεία νίκη, η οποία θα σφράγιζε ιδανικά την κατάκτηση της πέμπτης θέσης και το «καλό» εισιτήριο για το επόμενο Europa League.

Το Κίτρινο Υποβρύχιο είχε κέφια, η Έιμπαρ είχε... αδειάσει μετά την εξασφάλιση της παραμονής και, κάπως έτσι, η Βιγιαρεάλ έφτασε στο άνετο 4-0 (72' Ανγκισά, 86', 89' Ζεράρ Μορένο, 90' Μόι Γόμεθ), με τέσσερα γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο και τον Καθόρλα να βάζει το... λιθαράκι του, με ασίστ στο πρώτο τέρμα.

Εκτός από το «αντίο» των δύο θρύλων, η Βιγιαρεάλ αποχαιρέτησε και τον προπονητή Χάβι Καγέχα, ο οποίος δεν θα συνεχίσει και, πιθανότατα, θα δώσει την θέση του στον Ουνάι Έμερι, με τον οποίο το Κίτρινο Υποβρύχιο φέρεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο.

ΜΕ... 37 ΒΑΘΜΟΥΣ!

Στο τρίτο εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της 38ης αγωνιστικής της La Liga, η Βαγιαδολίδ νίκησε την Μπέτις (2-0) και την ξεπέρασε στην βαθμολογία, έστω και αν αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Υπό συνθήκες... Κόλασης (37 βαθμοί Κελσίου!), Σέρτζι Γκουαρδιόλα (46') και Όσκαρ Πλάνο (64') οδήγησαν στη νίκη την ομάδα του Σέρχιο Γονθάλεθ, η οποία μπόρεσε να την αφιερώσει στον Κίκο Ολίβας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο προηγούμενο παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα