Ρεάλ Μαδρίτης: Η εκπληκτική χρονιά του Μπενζεμά (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Η εκπληκτική χρονιά του Μπενζεμά (vid)

bet365

Πρωτάθλημα χωρίς Καρίμ Μπενζεμά δύσκολα θα μπορούσε να υπάρξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο στράικερ να ολοκληρώνει δεύτερη σερί εξαιρετική σεζόν ως το πρώτο βιολί της Βασίλισσας.

Διανύει την καλύτερη και πιο σταθερή περίοδο της καριέρας του και ο ρόλος του βαρόμετρου στην επίθεση της Ρεάλ του ταιριάζει απόλυτα. Ο Καρίμ Μπενζεμά κατέγραψε άλλη μια εξαιρετική σεζόν στην κορυφή της μαδριλένικης επίθεσης και ώθησε τους Μερένγκες στο πρωτάθλημα μετά από τρία χρόνια, τόσο με τα δύο γκολ στο καθοριστικό ματς με τη Βιγιαρεάλ όσο και συνολικά στη χρονιά.

Σκοράροντας στο 29’ και το 77’ κόντρα στο Κίτρινο Υποβρύχιο, ο Γάλλος στράικερ έφτασε τα 21 γκολ στη φετινή La Liga, όσα μέτρησε και πέρυσι και είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που ξεπερνά το φράγμα των 20 σε διαδοχικές σεζόν. Διόλου συμπτωματικά, αυτό το επίτευγμα το καταφέρνει μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μαδρίτη.

Ταυτόχρονα, βρίσκεται στη 2η θέση των σκόρερ για φέτος (έχει και 8 ασίστ), πίσω μόνο από τον Λιονέλ Μέσι που έφτασε τα 23 και αν φουλάρει στην τελευταία αγωνιστική, δεν αποκλείεται να συγκατοικήσει ή και να κατακτήσει με χατ-τρικ την κορυφή (σε περίπτωση που ο Αργεντίνος δεν σκοράρει).

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, θα είναι μόλις ο δεύτερος μετά τον Λουίς Σουάρες (2016) που θα σπάσει το δίπολο Μέσι-Ρονάλντο στο βραβείο «Pichichi» (για τον πρώτο σκόρερ) τα τελευταία δέκα χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα