ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Δικαίωση Βίκτορ για το «ροζ» βίντεο, η Μάλαγα αναγνώρισε την άδικη απόλυσή του

Δικαίωση Βίκτορ για το «ροζ» βίντεο, η Μάλαγα αναγνώρισε την άδικη απόλυσή του

Δικαίωση Βίκτορ για το «ροζ» βίντεο και την απόλυσή του

Το σίριαλ μεταξύ Βίκτορ Σάντσεθ και Μάλαγα έλαβε τέλος, με τον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού να δικαιώνεται για την υπόθεση της απόλυσής του και να οδηγεί σε συμβιβασμό την πλευρά του κλαμπ.

Το όνομά του αποκαθιστά και επίσημα ο Βίκτορ Σάντσεθ, έξι μήνες μετά το μετά το «ροζ» βίντεο που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και του είχε στοιχίσει τη δουλειά του στη Μάλαγα.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού και παλαιότερα παίκτης του Παναθηναϊκού, βρισκόταν στα δικαστήρια με την πλευρά του συλλόγου από τον περασμένο Φεβρουάριο, ως συνέπεια της αποπομπής του από τον πάγκο και στη δικάσιμο της Τρίτης (7/7) επήλθε συμβιβασμός από τους ιθύνοντες της νέας διοίκησης.

Συγκεκριμένα, η Μάλαγα αναγνώρισε το άδικο και ακατάλληλο της απόλυσης του Ισπανού τεχνικού και θα τον αποζημιώσει με ένα κοινώς συμφωνηθέν ποσό κι από τις δύο πλευρές. Αυτό κατέστη δυνατό καθώς άλλαξε η διοίκηση το προηγούμενο διάστημα και ο Σεΐχης Αλ-Τανί με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, που αποφάσισαν να απομακρύνουν τον Βίκτορ από τον σύλλογο σε πρώτο χρόνο, αποτελούν πια παρελθόν.

Από την πλευρά του, ο Σάντσεθ δικαιώθηκε στην κίνησή του να μην υποκύψει στους εκβιασμούς που δέχθηκε για το επίμαχο βίντεο τον περασμένο χειμώνα, για τους οποίους είχε συλληφθεί και ένας ύποπτος από τις ισπανικές Αρχές.