Βίκτορ για τον εκβιασμό με το ροζ βίντεο: «Δεν ήθελα να έχω σχέσεις με μαφιόζους»

Gazzetta team
Βίκτορ για τον εκβιασμό με το ροζ βίντεο: «Δεν ήθελα να έχω σχέσεις με μαφιόζους»

bet365

Ο Βίκτορ Σάντσεθ μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για το περιβόητο ροζ σκάνδαλο που κόστισε την δουλειά του στην Μάλαγα, έκανε λόγο για μαφιόζους πίσω από τον εκβιασμό που δέχθηκε και δήλωσε ευγνώμων που το έπαθε αυτός και όχι κάποιο από τα παιδιά του.

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού και ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Σάντσεθ, είδε την θητεία του στην Μάλαγα να διακόπτεται έκτακτα και ενδεχομένως άδικα από τους ιθύνοντες του κλαμπ, σε μια απόδειξη ότι το ροζ βίντεο που διέρρευσε είχε άμεσες συνέπειες.

Ο Ισπανός coach άφησε πίσω την δυσκολία διαχείρισης ενός τέτοιου σκανδάλου, χάρη στην υποστήριξη των media αλλά και του περιβάλλοντος της οικογένειας και των ποδοσφαιριστών του και αποφάσισε να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης μέσα από την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Στις δηλώσεις του, ο Βίκτορ τόνισε και πάλι ότι έπεσε θύμα εκβιασμού και μάλιστα, χαρακτήρισε τον εαυτό του τυχερό που δεν συνέβη κάτι τόσο ψυχοφθόρο σε ένα από τα παιδιά του, αφού ανάλογα περιστατικά είναι ικανά να οδηγήσουν το άτομο στην αυτοκτονία. Παράλληλα, επέμεινε στην επιλογή του να μην υποκύψει στους εκβιασμούς και τις απειλές που δέχθηκε, καθώς δεν ήθελε να δώσει πάτημα στους γκάνγκστερς που κρύβονται πίσω από την υπόθεση.

«Δεν αποδέχθηκα τον εκβιασμό, μου το ξεκαθάρισε και η αστυνομία ότι δεν έπρεπε να το κάνω. Διότι αν επέλεγα να υποκύψω, θα αισθανόμουν ότι στηρίζω τις σπείρες μαφίας που κρύβονται από πίσω και δεν θα βρουν ποτέ σε εμένα εκείνον που θα ενθαρρύνει τέτοια εγκλήματα», δήλωσε συγκεκριμένα ο Σάντσεθ, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν στο πλάι του και να ευχηθεί καλή τύχη στον υπηρεσιακό τεχνικό, Σέρτζιο Πελιθέρ Γκαρθία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα