Χουράδο: Αποχαιρέτησε τη Μπαρτσελόνα και πηγαίνει στη Γιουνάιτεντ! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Χουράδο: Αποχαιρέτησε τη Μπαρτσελόνα και πηγαίνει στη Γιουνάιτεντ! (vids)

bet365

Ο 16χρονος δεξιός μπακ, Μαρκ Χουράδο, δεν συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα για νέο συμβόλαιο κι έτσι αποχωρεί, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της!

Ο νεαρός αμυντικός, έπειτα από περίπου μια 10ετία στους «μπλαουγκράνα» και έχοντας καταφέρει να κάνει αρκετούς «ανιχνευτές ταλέντων» να τον προσέξουν, αφήνει τη Masia και τη Μπαρτσελόνα και κατά πάσα πιθανότητα μετακομίζει στο Μάντσεστερ.

Οι Καταλανοί ευελπιστούσαν να τον πείσουν να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο, ωστόσο, δεν επιτεύχθηκε συμφωνία κι έτσι ο ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε το κλαμπ και αποχώρησε.

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να αφήνεις μια ομάδα που σου έχει δώσει τα πάντα. Η Μπαρτσελόνα ήταν το δεύτερο σπίτι μου, μια δεύτερη οικογένεια, βελτιώθηκα ως ποδοσφαιριστής και ωρίμασα ως άνθρωπος. Είναι η ώρα να πω αντίο, όμως, δεν θα μπορούσα να μην είμαι ευγνώμων προς τους ανθρώπους που με βοήθησαν από το 2011. Ήμουν τυχερός που μοιράστηκα το πάθος μου με μια φανταστική γενιά...» έγραψε ο παίκτης στα social media.

Λέγεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να διαθέσει τροφεία ύψους 200.000 ευρώ στη Μπαρτσελόνα για να πάρει τον Μαρκ Χουράδο, ο οποίος σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, τα έχει ήδη βρει για το συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους».


 

LA LIGA Τελευταία Νέα