Ο Τσάβι θέλει να προπονήσει την Μπαρτσελόνα και αυτή ανέβασε βίντεο του (vid)

Ο Τσάβι θέλει να προπονήσει την Μπαρτσελόνα και αυτή ανέβασε βίντεο του (vid)

Κώστας Τόπας
Ο Τσάβι θέλει να προπονήσει την Μπαρτσελόνα και αυτή ανέβασε βίντεο του (vid)

bet365

Γι' ακόμα μία φορά ο Τσάβι, επανέλαβε την μεγάλη του επιθυμία να αναλάβει τα ηνία της Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» λίγες ώρες αργότερα, ανέβασαν στα social media ένα βίντεο με τις στιγμές του Ισπανού, όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα των «μπλαουγκράνα».

Το μυαλό του στην Μπαρτσελόνα, εξακολουθεί να έχει ο προπονητής της Αλ Σαντ, Τσάβι, ο οποίος τόνισε πως κάποια μέρα θέλει να κάτσει στον πάγκο της Μπάρτσα και να την προπονήσει.

«Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να γίνω προπονητής της Μπαρτσελόνα και να πετύχω. Όχι για μένα, αλλά για τους ποδοσφαιριστές και τον σύλλογο.

Εγώ είμαι άνθρωπος που είμαι δεμένος με τον σύλλογο. Θα ήθελα να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να αρχίσω ένα πρότζεκτ από το μηδέν. Το έχω ξαναπεί, ότι θα ήθελα να μπορώ να παίρνω όλες τις ποδοσφαιρικές αποφάσεις στην Μπαρτσελόνα.

Ένα σενάριο να αναλάβω μετά τις εκλογές (2021) θα ήταν ιδανικό. Δεν αποκλείω όμως τίποτα. Η διοίκηση είχε απευθυνθεί σε μένα και τον Ιανουάριο, μιλήσαμε πολύ, αλλά τους είχα πει ότι ούτε το τάιμινγκ, ούτε και οι συνθήκες ήταν αυτές που έπρεπε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του πρώην μέσου των «μπλαουγκράνα», η Μπαρτσελόνα ανέρτησε στα social media, ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Τσάβι όσο ήταν στον σύλλογο.

Κι όλα αυτά μετά την δυσαρέσκεια που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Θέλτα.

Μέσι: Ένταση με Σαράμπια, αδιαφορούσε για τον Σετιέν (vid)

Χάνει τα αποδυτήρια ο Σετιέν: Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα τον κατηγορούν για τις τακτικές του

 

LA LIGA Τελευταία Νέα