Χετάφε – Έιμπαρ 1-1: Ένας βαθμός ίσον... κανένας (vid)

Gazzetta team
Χετάφε – Έιμπαρ 1-1: Ένας βαθμός ίσον... κανένας (vid)

bet365

Ισοπαλία που δεν εξυπηρετεί καμία εκ των Χετάφε και Έιμπαρ το 1-1 στην Μαδρίτη.

Η Χετάφε παλεύει για να μην χάσει και άλλο έδαφος σε σχέση με την πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League. Η Έιμπαρ δίνει τον δικό της αγώνα για να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού. Ο ένας βαθμός που πήρε κάθε ομάδα με το μεταξύ τους 1-1, λοιπόν, δεν άφησε καμία ευχαριστημένη.

Οι Μαδριλένοι, οι οποίοι προερχόντουσαν από δύο «γκέλες» μετά την επανέναρξη, μπήκαν δυνατά από την αρχή και, ύστερα από δύο – τρεις... υποψίες ευκαιριών, κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίωρο με ασίστ του Άνχελ Ροδρίγεθ και κοντινό σουτ του Ογκενεκάρο Ετεμπό, στο πρώτο γκολ του Νιγηριανού στην La Liga.

Η Χετάφε συνέχισε να επιτίθεται, χωρίς μεγάλο κίνδυνο, αλλά η Έιμπαρ ευτύχησε να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον Τσάρλες, ύστερα από συνδυασμό με τον Σέρτζι Ενρίτς σε στατική φάση.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες με Αραμπάρι και Ετσέιτα, αλλά οι φιλοξενούμενοι έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ του Πέδρο Μπίγας (86'), όμως, ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ... εκατοστών.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα