Μπαρτσελόνα – Μέσι: «Ολοκληρωμένος επιθετικός ο Λαουτάρο»

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα – Μέσι: «Ολοκληρωμένος επιθετικός ο Λαουτάρο»

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Λαουτάρο Μαρτίνες, αποθεώνοντας τον Αργεντινό επιθετικό της Ίντερ, ο οποίος αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν.

Για όσους τυχόν αμφέβαλαν για το αν η Μπαρτσελόνα έχει το «οκέι» του Λιονέλ Μέσι για να κινηθεί για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες, ήρθε ο σούπερ σταρ της Μπάρτσα με δηλώσεις του να εκφράσει τον θαυμασμό του για τον επιθετικό της Ίντερ.

«Δεν ξέρω αν έχουν υπάρξει διαπραγματεύσεις για τον Λαουτάρο. Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό επιθετικό, πολύ ολοκληρωμένο: Είναι δυνατός, με καλή ντρίμπλα, έχει γκολ, ξέρει να προστατεύει την μπάλα...» είπε στην εφημερίδα «Mundo Deportivo» ο Αργεντινός μπαλαδόρος για τον συμπατριώτη του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην ίδια εφημερίδα, ο Μέσι είχε πει για τον Λαουτάρο ότι «μοιάζει πολύ με τον Λουίς Σουάρες. Αμφότεροι χειρίζονται πολύ καλά το σώμα τους, κρατάνε την μπάλα, την ώρα της επίθεσης, την ώρα του γκολ, έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά».

Όπως καταλαβαίνετε και με δεδομένη την επιθυμία του Λαουτάρο να ντυθεί στα Μπλαουγκράνα, φαντάζει θέμα χρόνου να γίνει η μεταγραφή.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα