Κορονοϊός: Ο προπονητής της Σοσιεδάδ σχεδιάζει επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη

Κορονοϊός: Ο προπονητής της Σοσιεδάδ σχεδιάζει επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο προπονητής της Σοσιεδάδ σχεδιάζει επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη

bet365

Παρά τα αυξημένα μέτρα προστασίας από τον Covid-19 και την εφιαλτική κατάσταση που ζει η Ισπανία, ο προπονητής της Σοσιεδάδ, Ιμανόλ Αλγουαθίλ, ενημέρωσε τους παίκτες του για την πρόθεση του να επιστρέψουν στις προπονήσεις την προσεχή Τρίτη (14/4).

Κόντρα στις επικρατούσες συνθήκες στη χώρα και δίχως την έγκριση μέχρι στιγμής της La Liga, ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ σχεδιάζει την επιστροφή της Ρεάλ Σοσιεδάδ στις προπονήσεις, από την προσεχή Τρίτη (14/4).

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ο τεχνικός των Βάσκων ενημέρωσε τους παίκτες για την πρόθεσή του να αρχίσουν προπονήσεις ανά ζεύγη, με σαφείς οδηγίες ασφαλείας όπως εκγύμναση σε διαφορετικά γήπεδα, μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους στα αποδυτήρια, κλπ. Το παράδοξο, όμως, είναι ότι σε αντίθεση με τους γερμανικούς συλλόγους που επανήλθαν στο προπονητικό τους κέντρο, η κατάσταση του κορονοϊού στην Ισπανία μόνο υπό έλεγχο δεν έχει τεθεί, μετρώντας μέχρι σήμερα 16.353 νεκρούς από τον Covid-19.

Το κατά πόσο είναι εφικτό να υλοποιηθεί η επιθυμία του Αλγουαθίλ θα κριθεί εν πολλοίς από την τηλεδιάσκεψη των working group της Λίγκας, που θα δώσουν νέες οδηγίες στους συλλόγους για το πώς θα επιστρέψουν σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς.

Σημειώνεται ότι ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως αν οι προπονήσεις διεξαχθούν, αυτό θα συμβεί μόνο υπό οργανωμένα μέτρα ασφαλείας, με προπόνηση των ζευγαριών σε ξεχωριστά γήπεδα, μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους στα αποδυτήρια, κλπ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα