Κορονοϊός – Ρεάλ Μαδρίτης: Περικοπή μισθών μέχρι 20%

Κορονοϊός – Ρεάλ Μαδρίτης: Περικοπή μισθών μέχρι 20%

Gazzetta team
Κορονοϊός – Ρεάλ Μαδρίτης: Περικοπή μισθών μέχρι 20%

bet365

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης διαπραγματεύονται μείωση μισθών από 12% έως 20%, με τον σύλλογο να γλιτώνει έτσι από 33 έως 56 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.

Κάθε Τετάρτη σε περιμένουν περιστροφές* στο καζίνο της bwin. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης το πάλεψε, αλλά δεν θα μπορέσει να γλιτώσει από τις περικοπές μισθών για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση που προκάλεσε (και) στο ποδόσφαιρο ο κορονοϊός.

Οι ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας διαπραγματεύονται μια μείωση μεταξύ 12% και 20%, η οποία θα γλιτώσει από τον μαδριλένικο σύλλογο ένα ποσό μεταξύ 33 (στην πρώτη περίπτωση) και 56 εκατομμυρίων ευρώ (στην δεύτερη). Αυτά τα ποσά προκύπτουν από τα 283 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται ως μισθοί για τους ποδοσφαιριστές, χωρίς να υπολογίζονται τα πριμ.

Με βάση τα έσοδα της, τα οποία φτάνουν τα 757 εκατομμύρια ευρώ, η Ρεάλ θα έχανε 90 εκατομμύρια ευρώ με απώλειες της τάξεως του 12% και 151 εκατομμύρια, με απώλειες της τάξεως του 20%.

Οι παίκτες του τμήματος μπάσκετ έχουν δώσει ήδη το «οκέι» για τις περικοπές, αλλά οι ποδοσφαιριστές... αντιστέκονται προς το παρόν, όπως προκύπτει και από την δήλωση του Τόνι Κρόος ότι «η περικοπή είναι σαν μια άχρηστη δωρεά».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα