Κορονοϊός: Η Ισπανική Ομοσπονδία απέναντι στον ιό!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η Ισπανική Ομοσπονδία απέναντι στον ιό!

bet365

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας (RFEF), Λουίς Ρουμπιάλες στάθηκε στο πλευρό της χώρας του απέναντι στον Covid-19.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας (RFEF), Λουίς Ρουμπιάλες παρουσίασε την Τετάρτη μια δέσμη μέτρων για να βοηθήσει το ισπανικό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πως είναι στο πλευρό της χώρας του. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, η πανδημία του Covid -19 επηρεάζει 47.000 άτομα έχοντας προκαλέσει 3.434 θανάτους.

Ο Ρουμπιάλες ανέφερε ότι οι ψυχολόγοι και οι φυσιοθεραπευτές της Ομοσπονδίας διατίθενται στις υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας. Επίσης πρότεινε να χρησιμοποιηθεί ως κέντρο διαχείρισης της κρίσης το ξενοδοχείο Ciudad del Futbol de Las Rozas, που βρίσκεται στο αθλητικό συγκροτήμα της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν έχει οριστεί "ημερομηνία" για πιθανή επανάληψη των διαφόρων Πρωταθλημάτων, κάτι που θα είναι εφικτό «μόνο αφού οι αρχές υγείας και οι κρατικές αρχές θα αποφανθούν προς αυτή την κατεύθυνση». Από την άλλη πλευρά, απέρριψε την ιδέα, την οποία πρότεινε ο πρόεδρος της Λα Liga Χαβιέ Τέμοας να παίζουν κάθε 48 ώρες: «Δεν το θεωρούμε βιώσιμο, ειλικρινά».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα